El president PUIGDEMONT va entregar ahir el PREMI A LA INICIATIVA COMERCIAL 2017 per la CAMPANYA JO T’ESTIMO + a GRAN CENTRE GRANOLLERS

El president PUIGDEMONT va entregar ahir el PREMI A LA INICIATIVA COMERCIAL 2017 per la CAMPANYA JO T’ESTIMO + a GRAN CENTRE GRANOLLERS

GRAN CENTRE va rebre ahir el PREMI A LA INICIATIVA COMERCIAL 2017 a la Generalitat de Catalunya de la mà del PRESIDENT PUIGDEMONT per la CAMPANYA JO T’ESTIMO +

 

Presentaren la candidatura amb la innovadora campanya JO T’ESTIMO + a la 17a edició dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments Comercials Centenaris, uns guardons que reconeixen totes les iniciatives relacionades amb el món del comerç i dels serveis per distingir-se per les seves tasques de millora en la gestió del sector de la distribució minorista, particularment del comerç urbà de proximitat. 

Han reconegut la tasca de GRAN CENTRE GRANOLLERS amb el PREMI A LA INICIATIVA COL·LECTIVA TERRITORIAL, una acció dissenyada per donar visibilitat al comerç i empreses de serveis associades.

FLYER_GranCentreGranollers

Una campanya que posa en valor les persones, els col·lectius, … el valor afegit de l’Associació amb els seus trets distintius i diferenciadors que la fan única. Un projecte de renovació enfocat a guanyar visibilitat, crear imatge de marca, potenciar els comerços i les empreses de serveis, estrènyer vincles amb les poblacions veïnes com amb l’entorn empresarial per fer xarxa al territori.

CIUTAT, CULTURA, COMERÇ I SOLIDARITAT


 

President Puigdemont:” Les ciutats que perden comerç perden ànima i esperit, per això des del Govern sempre hem apostat per ell”

El cap del Govern ha lliurat aquest vespre la 17a edició dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i els reconeixements als establiments centenaris

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha lliurat aquest vespre la 17a edició dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i els reconeixements als establiments centenaris. En el decurs de la cerimònia, que s’ha celebrat al Palau, el cap de l’Executiu ha agraït als guardonats la contribució al desenvolupament econòmic del territori, però, sobretot, “que hagueu anat consolidant vida, perquè les ciutats que perden comerç, perden ànima, esperit”. Per això, Puigdemont ha recordat que el Govern “sempre, des de les primeres competències, hem deixat clar que apostàvem per un determinat model propi de comerç per a Catalunya; ho hem fet quan anaven les coses bé i quan ens posaven recurs al Constitucional”.
 
El cap de l’Executiu ha assegurat que els premis lliurats avui “són reconeixements de gratitud pel que heu fet perquè aquest país tiri endavant”. I ha continuat “les dificultats que heu hagut de fer front són les dificultats que ha passat el país; i els canvis que heu anat veient són els que ens han marcat, i hem sabut adaptar-nos a ells, i, fins i tot, quan convé els hem pogut liderar i provocar-los, despertant així l’admiració i el respecte”. “Un país que es respecta a si mateix té futur”, ha reblat.
 
El president ha finalitzat la seva intervenció agraint també la “vocació de servei a la comunitat” que els establiments reconeguts avui han desenvolupat al llarg de la seva història. I ha afegit “aquesta filosofia i esperit ens honora profundament i ens commou;  la gent que es pregunta perquè aquest país malgrat les malpensades a les quals ha hagut de fer front encara es manté de peus , és perquè el futur és seu”. “No només hem conquerit el passat sinó que tenim clar que el futur és nostre i tenim tot el dret a conquerir-lo”, ha conclòs.
 
A l’acte de lliurament han assistit també el conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila; la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, i el gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), Miquel Rodríguez, entre altres autoritats.
 
Els guardons i els guardonats  d’enguany són els següents:
 
Premi a la Iniciativa Empresarial: aquesta categoria s’atorga a la iniciativa més innovadora del comerç urbà que comporti, entre d’altres, la incorporació d’un nou concepte de fórmula comercial. Ha estat guardonat:
 
  • Amadeu Barbany Grau, per la botiga Dracs, una “concept-store” de productes de disseny, artesania i proximitat, escollits entre aquells que presenten un valor més enllà de la simple mercaderia.
 
Premi a la Millor Iniciativa Col·lectiva Territorial: reconeix els projectes de dinamització comercial impulsats per les associacions que hagin destacat pel foment del comerç de proximitat en el seu territori.  Han estat guardonats (ex aequo):
 
  • Associació de Comerciants, Professionals i Empreses de Serveis de Granollers Centre (Gran Centre Granollers), per la campanya “Jo t’estimo +”.
  • Unió de Botiguers de Mataró,  per la campanya “Mataró en Viu”.
 
Premi a la Millor Iniciativa Col·lectiva Sectorial: aquesta categoria distingeix els projectes dels sectors que suposin millores en els serveis al client i que impliquin l’increment de la rendibilitat de les empreses associades. Han estat guardonats (ex aequo):
 
  • Base Detall Sport, SA, pel desenvolupament de la seva botiga online.
  • El Gremi de Flequers de les Comarques Gironines, pel projecte “És farina de Girona”.
 
Premi a la Millor Gestió Pública: que reconeix els ajuntaments o d’altres ens públics, pel seu suport al teixit comercial i per la seva implicació en el desenvolupament de projectes que impulsin el model català de comerç ha estat guardonat:
 
  • Ajuntament de Ripollet (Vallès Occidental), per la campanya de Nadal i de responsabilitat social “El Bosc solidari”.
 
D’altra banda, la Generalitat també ha reconegut avui la trajectòria de persones, empreses i entitats, per la seva dedicació, capacitat d’innovació i emprenedoria i la seva contribució al prestigi del sector a Catalunya. Concretament, ha reconegut la tasca de Benito García Débora, propietari de Benito Sports, empresa formada per 10 botigues especialitzades en la venda d’articles esportius, per l’impuls de la cooperació a través d’entitats com ANCECO i COMERTIA. També ha estat distingit Vicenç Gasca i Grau, per la seva tasca en defensa del comerç de proximitat, a través de l’associació Sant Antoni Centre Comercial i la Fundació Barcelona Comerç; i Artemi Nolla Furriol,  fundador i director general d’AN Grup, un dels principals grups de restauració del país, per la seva visió de futur en apostar per nous formats d’establiment.
 
Premis de la Generalitat de Catalunya als Establiments Comercials Centenaris
 
La Generalitat de Catalunya ha distingit un total de 17 establiments centenaris per la seva trajectòria de més de cent anys de servei al comerç. Així mateix, s’ha reconegut la història de 18 establiments comercials amb més de cent-cinquanta anys d’activitat.
 
Establiments comercials amb cent anys
 
·         Alfons Panadès, de Vic (Osona)
·         Cal Figuerosa, de Barbens (Pla d’Urgell)
·         Calçats Vidiella, de Mora d’Ebre (Ribera d’Ebre)
·         Embijoc, SL, de Reus (Baix Camp)
·         Ferreteria Can Jombo, de Sant Hilari (La Selva)
·         Forn Baltà, de Barcelona (Barcelonès)
·         Forn Esplugues, de Barcelona (Barcelonès)
·         Forn de Can Tur, de Barcelona (Barcelonès)
·         Forn de Pa Giraut, de Barcelona (Barcelonès)
·         Forn La Valenciana, de Barcelona (Barcelonès)
·         Forn de Pa Pastisseria Figueras, de Banyoles (Pla de l’Estany)
·         Forn i Pastisseria Corbalan, de Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental)
·         Merceria Castany, de Mataró (Maresme)
·         Molí d’Oli Rafeló, del Perelló (Baix Ebre)
·         Oliver Òptics, de Barcelona (Barcelonès)
·         Pastisseria Raga, d’Ulldecona (Montsià)
·         Pastisseria Fidel Serra, d’Igualada (Anoia)
 
Establiments comercials de més cent-cinquanta anys
 
·         Can Burguet, de Blanes (La Selva)
·         Carnisseria Roca, de Ventalló (Alt Empordà)
·         Can Nogué, de Vic (Osona)
·         Casa Climens, de Cardona (Bages)
·         Cereria Masjuan, de Mataró (Maresme)
·         Farmàcia M. Sala, de Cardona (Bages)
·         Ferreteria Furriols, de Vic (Osona)
·         Fill de J. Callol i Serrats, SL, de l’Escala (Alt Empordà)
·         Forn de Pa ca la Xata, de Capellades (Anoia)
·         Forn de Pa Casola, d’Ulldecona (Montsià)
·         Forn de Pa Cal Boix, de Santpedor (Bages)
·         Farmàcia Franquesa, de Barcelona (Barcelonès)
·         Farmàcia Puig, d’Ulldecona (Montsià)
·         Ferreteria Paloma, de Terrassa (Vallès Occidental)
·         Jorquera Pianos, de Barcelona (Barcelonès)
·         Josep Sans Aragonès, de Vila-seca (Tarragonès)
·         Pastes Sanmartí, de Caldes de Montbui (Vallès Oriental)
·         Torrente Tecno Industrial, de Barcelona (Barcelonès)
president-puigdemont-entrega-premi-a-la-iniciativa-comercial-2017-per-la-campanya-jo-testimo-gran-centre-granollers (Copy)
El president amb els guardonats en una foto de família, al Palau de la Generalitat