39 candidatures es valoren aquest dijous a la Gala del Comerç de Granollers pels Premis Porxada

39 candidatures es valoren aquest dijous a la Gala del Comerç de Granollers pels Premis Porxada

Granollers reconeixerà els establiments comercials de la ciutat amb els premis Porxada

 

S’han presentat 39 candidatures a les diferents categories, a la iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Granollers i de l’Associació de Comerciants Gran Centre Granollers posant en valor el comerç de la ciutat.


 

El comerç de la ciutat té una cita aquest dijous 11 d’octubre al Teatre Auditori de Granollers, a les 21 h quan començarà la Gala del Comerç que lliurarà els Premis Porxada en reconeixement al sector comercial de la  ciutat.

La primera edició dels Premis Porxada, promoguts per l’Ajuntament de Granollers i Gran Centre Granollers  han rebut 39 candidatures.

La categoria més concorreguda ha estat la d’innovació que s’han presentat 23 establiments: 

Illa esports, Ostrya, Pura India, Espai Pa, Tasmània, Help Point, Àgora, Jordi Ribó, Estabanell i Pahisa (Emagina), Perfumeries Júlia, Svelta lenceria y complementos, Pam de Sis, 0% Gluten, L’Artesanal, Insitu Skate Shop, El Jardí de Can Figueres, El Mirallet, Inhala, Calçats Miralles, Bellesa Essencial, Joan Sitjes, Calçats Tarrats, Pàrquings Blaus.

A la categoria de reforma de gran format hi ha hagut 10 establiments que han presentat la seva proposta: Farmàcia Bretcha, Calçats Tarrats, Calçats Nadal, Carpi, Opticalia, Ponys, Espai Wellness, Elan Vital, Nou Tenis Pàdel Belulla i El Jardí de Can Figueres.

D’altra banda, s’han presentat 2 candidatures a Premi 25 anys, i 4 candidatures , al Premi de 50 anys.

El premi honorífic està designat pel jurat d’aquesta edició, que està format per les associacions de comerciants de Comerç de Dalt, Del Rec al Roc, Sota el Camí Ral, Congost, Ramassar, Més que Comerç i Gran Centre i el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental i l’Associació d’Hotels Vallès Oriental.

I, per últim, es guardonaran 5 establiments històrics. Cada edició dels Premis Porxada guardonaran cinc establiments, del més antic al més modern. 

L’actor i humorista Pep Plazapepplaza.com presentarà la Gala del Comerç de Granollers al Teatre Auditori de Granollers – TAG.

A partir de les 20.30 h ja estaran obertes les portes per assistir a l’acte, que estarà amenitzat per la companyia de Teatre Milnotes.

pepplaza