GRAN CENTRE GRANOLLERS rebrà el PREMI A LA INICIATIVA COMERCIAL 2017 per la CAMPANYA JO T’ESTIMO +

GRAN CENTRE GRANOLLERS rebrà el PREMI A LA INICIATIVA COMERCIAL 2017 per la CAMPANYA JO T’ESTIMO +

GRAN CENTRE rebrà el Dilluns, 10 de Juliol, el PREMI A LA INICIATIVA COMERCIAL 2017 de la mà del PRESIDENT PUIGDEMONT de la Generalitat de Catalunya per la CAMPANYA JO T’ESTIMO + i el Dimecres, 12 de Juliol, el presentarà en una RODA DE PREMSA al Casino de GRANOLLERS

 

Ens presentarem al PREMI A LA INICIATIVA COL·LECTIVA TERRITORIAL amb la innovadora campanya JO T’ESTIMO +, dissenyada per donar visibilitat al comerç i empreses de serveis associades a GRAN CENTRE GRANOLLERS com a capital de la comarca del Vallès Oriental.

Essent una associació que lluita per continuar creixent, mostrant una marca de qualitat al comerç de proximitat. Una associació que dóna valor a les persones que lluiten dia a dia, es reinventen i donen valor afegit a les seves accions.

Amb aquesta campanya anual mostrarem la nostra raó de ser i la importància de les sinergies en el territori, reforçant els vincles amb els 13 membres de la Junta Directiva:

 “Els temps canvien i nosaltres anem a +”

Jotestimo+_logo

Una campanya que posa en valor les persones, els col·lectius, … el valor afegit de l’Associació amb els seus trets distintius i diferenciadors que la fan única. Un projecte de renovació enfocat a guanyar visibilitat, crear imatge de marca, potenciar els comerços i les empreses de serveis, estrènyer vincles amb les poblacions veïnes com amb l’entorn empresarial per fer xarxa.

Aquest guardó premia la innovació col·lectiva territorial de l’associació i ens dóna empenta per obrir-nos al futur amb noves fites i nous objectius que reforcin els valors amb els quals treballem:

CIUTAT, CULTURA, COMERÇ I SOLIDARITAT

És un reconeixement públic a l’excel·lència i a l’esforç dels comerços i empreses de serveis que formem part de l’associació, fent palpable l’èxit del treball realitzat aquest darrer any per impulsar la competitivitat al territori.