OPEN NIGHT GRANOLLERS

OPEN NIGHT GRANOLLERS

Després de dos anys, torna la nit més esperada per a tots els establiments de la ciutat.

Organitzada per l’associació de comerciants Gran Centre Granollers, arriba la 9a edició de l’Open Night amb més força que mai sota el lema “Comprar, menjar, gaudir, dormir”.

El pròxim divendres 17 de juny el centre de la ciutat de Granollers acull la gran festa de la llum i comerços oberts fins a mitjanit.

Descarrega’t el cartell aquí.

A causa de a la pandèmia del Coronavirus, Gran Centre Granollers s’ha vist obligada a no poder celebrar una de les nits més importants de la ciutat durant el període de dos anys. Però la normalitat ha tornat a la ciutat i aquest any podem dir que sí: Torna l’Open Night amb més força que mai i donem la benvinguda a l’estiu!

Us proposem una edició innovadora, mai vista a la nostra ciutat, on des de les 18h de la tarda fins a la mitjanit, es podrà gaudir de la mostra de qualitat dels establiments comercials de la ciutat.

A més, hi haurà diferents espais dinamitzats dins el perímetre del centre de la ciutat, localitzats en el carrer principal i adjacents: Anselm Clavé, St. Roc, Sta. Anna, Rec i Sta. Esperança; i a les places: Plaça de l’Església, Plaça de les Olles, Plaça de La Porxada, Plaça Perpinyà i la Plaça Maluquer i Salvador. A continuació detallem les activitats:

Carrer Anselm Clavé i adjacents: Durant tota la jornada, podrem gaudir de diferents DJ’s Set al llarg dels carrers amb diferents estils de música per conduir a la gent als comerços i dinamitzar la zona. A més a més, comptarem amb personatges animats, com ara Xanquers, per fer l’experiència de compra molt més divertida. També, quan caigui la nit, el carrer s’il·luminarà amb efectes i canons de llum a l’estil Hollywood.

Plaça de La Porxada: Al bell mig de la ciutat, es farà l’acte d’inauguració quan caigui la nit, acompanyada d’un espectacle musical. Però abans, i durant tota la tarda-nit, es durà a terme per primera vegada a Granollers, la “Grag Race” organitzada per l’entitat sense ànim de lucre Trenquem Armaris. Per a més informació: www.gragrace.com

Plaça de l’Església: Aquesta ubicació estarà enfocada al jovent de la ciutat. Amb música actual i urbana en un escenari luminescent per fer festa i ciutat. A més, comptarem amb una performance de Grafiti i un terra led per divertir-nos!

Plaça de les Olles: S’instal·larà el photocall més diferent i divertit del dia: Salting Photocall. Un llit elàstic per saltar i immortalitzar les poses més simpàtiques i festeres!

Plaça Perpinyà: Espai “Disco”. Amb un escenari 360º, música en directe i una bola “disco” gegant com les d’abans que donarà voltes i il·luminarà tota la plaça.

Plaça Maluquer i Salvador: Agafa forces abans de les 22h gràcies a l’oferta gastronòmica de 5 Foodtrucks de diferents estils culinaris, per sopar o fer un mos mentre continues passejant per la ciutat. Decorada amb garlandes i dinamitzada pels mateixos personatges que als carrers principals.

A més a més, es col·locaran diferents estils de photocalls en les diferents places segons la seva temàtica.

 

 

 

 

Organitza:

 

 

 

 

Amb la col·laboració de:

HORARI

De 18 a 00h

UBICACIÓ

Places i carrers del centre neuràlgic de Granollers com botigues participants

DATES

17 de juny de 2022