CICLE DE CONFERÈNCIES

CICLE DE CONFERÈNCIES

“Més enllà del repte de ser persona”

Conferències de creixement personal destinades a la ciutadania.

 

Amb el compromís per la CIUTAT, la CULTURA, el COMERÇ i la SOLIDARITAT i amb la missió de “recuperar la ciutat per les persones”, fa 20 anys vam assumir el repte d’organitzar un cicle de conferències: “El repte de ser persona, avui” gestionant xerrades per als + de 150 assistents per sessió.

 

Conferències “El Repte de ser persona” 2023:

 

TORNAR A SER NOSALTRES MATEIXOS

Davinia Qui

19 / 01 / 2023 – 20:30
Sala Tarafa

La por en mostrar-nos tal com som i l’exigència en ser perfectes, són dues cares d’una mateixa moneda: creure que no som com hauríem de ser. En aquest espai, entendrem el procés pel qual ens hem allunyat de la nostra essència i de quina manera podem apropar-nos-hi de nou, des de la consciència i la voluntat.

 

Immersa en l’àmbit social i terapèutic, Davinia Qui dirigeix una residència de gent gran a Barcelona, tot i que el món de l’autoconeixement cada cop està agafant més pes a la seva vida. Actualment, ofereix lectures de Registres Akàshics i és Mestra Avatar (tècniques d’exploració de la consciència). @cerezainterior / www.daviniaqui.es

 

DE LA MIRADA A CONTRALLUM A L’AMOR QUE SANA

Teresa Pagès

16 / 02 / 2023 – 20:30
Sala Tarafa

Tot va començar en un taller d’escriptura, orientat a escriure sobre el meu mètode de treball. Qui m’havia de dir que això es convertiria en l’estriptease més bèstia de la meva vida! No et parlo de roba sinó de l’ànima. No et mostro les llums sinó les ombres. No et porto a una lluita sinó a un encontre d’amor. No he escrit pensant en el públic sinó sanant-me a mi, però pot ser que et ressoni quan ens endinsem en la nostra trobada… M’hi acompanyes?

 

 

EL VIATGE DE SANACIÓ DES DE L’ÀNIMA

Núria Remus

16 / 03 / 2023 – 20:30
Sala Tarafa

L’ànima és un camp d’energia: és el vehicle de consciència en l’ésser humà i es materialitza en el cos. Conté tots els registres/memòries de les experiències del ser. L’ànima ens parla de totes les formes possibles i el nostre treball és fer conscient l’inconscient i alinear-nos amb els seus missatges: compartirem l’art d’escoltar la Vida!

La Salut està lligada a l’alineació i l’equilibri entre els diferents cossos. Per això, cultivar cada una de les nostres parts i alliberar memòries, ens ajuda a guanyar energia, elevar la nostra vibració i la nostra coherència personal.

 

Petita biografia:

 

Directora d’Espaipertu Institut. Escola de formació Gestalt. Escola Holística de Registres Akashics. Constel·ladora familiar. Formada en trauma, regressions i eneagrama. @nuriaremus www.nuriaremus.com

 

LA LLEI DEL REFLEX

Xavier Guix

20 / 04 / 2023 – 20:30
Sala Tarafa

Sembla que la vida pot ser mirada com un mirall que ens fa de reflex. Com diu aquella vella saviesa. “Com és a dintre és a fora; com és a dalt és a baix” En tot, també en els altres, trobem miralls que ens fan de reflex. El problema és quan quedem atrapats en aquest reflex i el confonem amb el que som. En aquest xerrada t’explicarem com sortir del reflex en el mirall per evitar confusions i projeccions que, al capdavall, generen patiment.

 

Petita biografia:

 

Xavier Guix, psicòleg i facilitador de processos d’autoconeixement, Psicoespiritualitat, formació, escriptor i conferenciant. www.xavierguix.com www.espaisinaptic.com @xavierguix

 

ELS 7 TRESORS: MÉS ENLLÀ DE LA MENT.

Jenny Moix

18 / 05 / 2023 – 20:30
Sala Tarafa

Podem viatjar fins a l’illa més paradisíaca del planeta, tombar-nos sobre la seva sorra blanca i fina, enfocar els nostres ulls cap on el mar i el cel es fonen, i sentir-nos desassossegats, enfonsats, o temorosos. I és que entre el mar i nosaltres salten els nostres pensaments, impedint-nos contactar realment amb la seva bellesa.

 

Només coneixent com actua la ment, podrem trobar els tresors que hi ha amagats darrere seu. Així, en aquesta errada, veurem quines són les característiques de la ment i els tresors que podem trobar més enllà: sensibilitat, creativitat, presència, humilitat, perdó, confiança i llibertat.

 

Jenny Moix és Dra. en psicologia i Professora Titular de la Universitat Autònoma de Barcelona. Autora de: “Cara a cara con tu dolor”, “Felicidad Flexible”, “Mi mente sin mi” i “La Cueva del mono”. Col-laboradora de “El País Semanal”durant 10 anys, des de llavors divulga temes de psicologia en tota classe de mitjans. Tota la informació de la seva activitat científica i divulgativa es pot trobar a: www.jennymoix.com

 

 

HORARI

De 20:30 a 22h

UBICACIÓ

SALA FRANCESC TARAFA de Granollers Carrer de Corró, 47

DATES

Des de 2002 es realitza una conferència mensual, d’Octubre a Juny, coincidint amb el 3r Dijous de cada mes

Tags
conferencies