CICLE DE CONFERÈNCIES

CICLE DE CONFERÈNCIES

“Més enllà del repte de ser persona”

Conferències de creixement personal destinades a la ciutadania.

 

Amb el compromís per la CIUTAT, la CULTURA, el COMERÇ i la SOLIDARITAT i amb la missió de “recuperar la ciutat per les persones”, fa 20 anys vam assumir el repte d’organitzar un cicle de conferències: “El repte de ser persona, avui” gestionant xerrades per als + de 150 assistents per sessió.

 

Conferències “El Repte de ser persona” 2023:

 

LLIBRES QUE CANVIEN VIDES

Francesc Miralles

19 / 10 / 2023 – 20:30
Sala Tarafa

Francesc Miralles ens parla de la seva singladura com a traductor, editor d’autoajuda, autor de llibres
sota pseudónim ¡ autor d’obres d’abast mundial com Ikigai. Ens parlara de que tenen alguns llibres per
arribar al cor de milions de lectors. | dels seus aprenentatges!

 Francesc Miralles és un referent al camp del desenvolupament personal i ha escrit nombrosos llibres d’èxit internacional. Nascut a Barcelona, es va llicenciar en filologia alemanya i va treballar diversos anys com a editor i en una agència literària. Actualment, dona conferències a tot el món i escriu en mitjans com El País Semanal ¡ CuerpoMente, a més de treballar a la cadena SER i RNE. Entre altres obres, és autor de la novel·la “Amor en minúscula”, traduïda a 27 idiomes, ¡coautor de l’assaig Ikigai, traduit a més de 65 idiomes, que ha ocupat els primers llocs de best-sellers a USA, UK, Holanda, Turquia i l’Índia, on ha estat dos anys com a nº1 a les llistes.

www.francescmiralles.com @francesc_miralles, podcast: vacaciones para el alma: Ikigai café

 

FELICITAT: EL QUE PODEM APENDRE D’UN MAPA, UN MICO I UN DENTISTA

Daniel Gabarro

23 / 11 / 2023 – 20:30
Sala Tarafa

Ser feliç es senzill. Només cal abraçar la vida que ens toca viure. Perquè no en tenim cap altra. Però com es fa?

La xerrada ens inspirarà tot agafant metàfores senzilles. Aprenderem com un mico, un mapa i un dentista pden aportar-nos pistes molt útils per a la nostra felicitat.

Mestre d’escola, psicopedagog i licenciat en humanitats, però allò que realment m’apassiona és ensenyar compartir eines per conéixer-nos millor, per ser més feliços. També, si vols, pots dir que tinc diversos llibres publicats i destacar-ne, si et sembla bé, «21 creences que ens amarguen la vida i com superar-les per viure més feliç» o el llibre «Experimentar la Divinitat a la vida quotidiana».

https://boiraeditorial.com/libros/crecimiento-personal/biblioteca-daniel-gabarro/21-creences- que-ens-amarguen-la-vida

 

 

EL SECRET DE L’AUTOESTIMA

Antoni Bolinches

14 / 12 / 2023 – 20:30
Sala Tarafa

Una nova teoria de la seguretat personal que serveix per detectar les fonts d’inseguretat i aprendre a utilitzar les eines psicològiques que tats tenim per millorar-nos

“És Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació amb grau de Llicenciat en Psicologia i Màster en Sexualitat Humana. Va ser un dels introductors de la psicologia humanista a Espanya i s’ha especialitzat en el tractament dels conflictes de parella i les teràpies de creixement personal des d’una metodologia pròpia coneguda com la Terapia Vital. És el fundador i director del seu propi Institut on realitza, conjuntament amb el seu equip, una important tasca d’atenció clínica. Ha publicat 10 llibres sobre autoajuda i Psicologia pràctica i exerceix com a professor de postgrau en diferents. Màsters de les Universitats de Barcelona i Girona. Recentment ha estat nomenat. President d’Honor de la Societat Catalana de Sexologia.”

 

EL TRE: LA INTELIGENCIA DEL COS AL SERVEI DE LA VIDA

Mònica Tarrés

25 / 01 / 2024 – 20:30
Sala Tarafa

Formadora internacional i facilitadora de TRE® (técnica d’alliberament d’estrès, tensió i trauma). Psicoterapeuta Psicoanalítica i Corporal. Kinesiòloga. Zero Balancing Fundadora i directora de l’espai Salut Integral, a Sant Martí de Centelles.
“Estic fermament convençuda que tot ésser humà té un potencial a desenvolupar i que creant un espai de seguretat i confiança aquesta facultat latent es manifesta i aconsegueix tota la seva esplendor”.
https://www.monicatarres.com/

QUE ÉS EL TRE@?
El TRE® és una tècnica corporal que, a través d’uns senzills exercicis, activa un mecanisme reflex natural de tremolors neurogènics en el cos que allibera estrès, tensió i trauma. És una vibració que emergeix autònomament des de l’interior del nostre cos. És la resposta del mateix organisme per autoregular-se i sanar-se a si mateix.
La Mònica ens ho explicarà i en farem experiència!

 

 

SENSUAL DANCE: MOVIMENT MEDICINA PER TENIR CURA DE LA TEVA SEXUALITAT

Dirigit a les dones i a aquells homes disposats a conèixer el temple sagrat de la dona.

22 / 02 / 2024 – 20:30h
Sala Tarafa

 

La Laia ens introduirà i ens conduirà a fer experiència a una sèrie de moviments medicina a través dels quals s’activa l’Oxigen a la zona de la pelvis i del cor, posant en moviment una energia que ens empodera i ens connecta com a dones, amb el plaer que som.

Ens parlarà del Cos Sexual de la dona, des d’un lloc de plaer i d’Amor per connectar en cada etapa de la seva Vida.

 

Laia Sternfeld Noguera, dona, filla, companya, mare… Al llarg de la meva vida s’han anat presentant les joies que m’han anat obrint les ales, i des de la confiança i la intuïció vaig seguir allò que em dictava el cor, encara que de vegades apareixen els dubtes. Joies: la dansa, les constel·lacions, imposició de mans, dibuix de l’ànima i Sensual Dance. M’adono que caminar tot el caminat, pas a pas, m’ha guiat a ocupar el meu lloc en aquest món. I ara et presento el que em neix de l’Ésser.

Llista cançons de la conferència: https://spotify.link/VO4uqk8FqHb

Instagram Laia Sternfeld: https://www.instagram.com/laiasternfeld8/

 

QÜESTIONEM-NOS LA GRAVETAT DE LA VIDA!

Dirigit a les dones i a aquells homes disposats a conèixer el temple sagrat de la dona.

21 / 03 / 2024 – 20:30h
Sala Tarafa

 

Una proposta, a través de reflexions molt visuals, per sortir de la mirada coneguda que sempre ens porta al mateix lloc (les preocupacions) i tenir l’oportunitat de connectar amb una nova perspectiva que ens alleugi la càrrega mental i emocional. En definitiva, ens disposarem a fer que la vida no ens pesi tant.

Teresa Pagès Entrena és cercadora de la Pau Interior. Terapeuta que, bevent del seu passat en consultoria hospitalària, gestió empresarial i medicina tradicional xinesa. Utilitza la seva condició de canal espiritual per crear el Mètode Wannaji: eina d’acompanyament en la relació de conflicte personal i el retrobament de la salut.

Instagram: @teresapages

Pàgina web: www.teresapages.com

 

 

LA MALA BONDAT

Xavier Guix

18 / 04 / 2024 – 20:30h
Sala Tarafa

 

Moltes persones han crescut continuant essent “bones nenes i bons nens”, és a dir, tendeixen a complaure els altres, són obedients i s’angoixen si no són prou bones. La conferència explicarà la configuració d’aquesta estructura de personalitat i els patiments que causa ser massa bona persona.

Xavier Guix, psicòleg i facilitador de processos d’autoconeixement, psicoespiritualitat, formador, escriptor i conferenciant.

 

Pàgina web: www.xavierguix.com

Instagram: @xavierguix

 

 

 

TRANSFORMAR I SANAR L’ÀNIMA A TRAVÉS DELS REGISTRES AKÁSHICS

 

Núria Remus

23 / 05 / 2024 – 20:30h
Sala Tarafa

 

Ens trobem en un moment clau en el camí de la consciència: hi ha una cerca insaciable de benestar, i enmig d’un munt de possibilitats i coneixements diversos, emergeix un nou paradigma que col·loca a l’ésser en el centre de la nostra evolució per sobre del Ser o Tenir.

Cadascú de nosaltres ha estat cridat a aquesta vida per experimentar una travessa única e intransferible. En el més profund del nostre ésser hi habita una saviesa ancestral, una veu interna que xiuxiueja el camí cap a la Pau. Aquí és on els Registres Akáshics es revelen com una eina sagrada, regalant-nos la claredat i la capacitat de sanar en permetre endinsar-nos en les múltiples facetes del passat, present i futur, així com en les diferents realitats que coexisteixen en l’Univers.

Per a què repetim cicles? Quin és el nostre propòsit de vida? On trobarem la serenitat interna que tant anhelem? Quins temors estem defugint?
Són algunes de les preguntes que ens mouen a explorar els misteris més profunds de la nostra existència i els Registres Akáshics ens conviden a entrar en aquest viatge d’autodescoberta i transformació interior.

Perquè la vida no deixa de ser un gran misteri!

 

Núria Remus Conchillo, fundadora i directora del Centre de Teràpia Gestalt EspaiPerTu Institut Gestalt. www.espaipertu.com
Terapeuta Transpersonal. Supervisora, Didacta i tutora de la formació Gestalt. Formadora i lectora de Registres Akáshics. Regressions. Constel·lacions familiars.

 

www.espaipertu.com

@nuriaremus     @espaipertuinstitut

 

 

EL SENTIT DE LA VIDA: CENTENARI DEL NAIXEMENT D’ANTONIO BLAY

Jordi Sapés

20 / 06 / 2024 – 20:30h
Sala Tarafa

 

El sentit de la vida és protagonitzar-la conscientment. Veurem què ens ho impedeix, com recuperar aquest protagonisme i quin viatge podem fer fins a la plenitud com a éssers humans.

 

Nascut a Sabadell el 1951. Llicenciat en Ciències Polítiques, Econòmiques i Comercials. Grau superior de violí.

Combina la professió d’Economista dedicat a la gestió empresarial amb l’activitat cultural, desenvolupant, des de Joventuts Musicals, un programa d’iniciació a la música per a les escoles.

Deixeble d’Antonio Blay del 1980 al 1985, any en el qual ens va deixar.

Conscient d’haver rebut un camí i una direcció clara per viure d’una manera conscient i creativa, s’enfronta a la dificultat de portar a terme aquestes directrius en la vida quotidiana i al perill d’acabar convertint-les en una nova utopia. Aquest esforç el porta a dissenyar uns exercicis pràctics i metòdics, capaços de superar la inèrcia dels hàbits establerts i de produir una transformació real.

A partir del 1997 es dedica exclusivament a difondre aquesta línia, sent pioner en la utilització d’Internet per a donar una atenció personalitzada. El 2010 funda l’Associació pel Desenvolupament de la Consciència i l’Autorealització. És autor de diversos llibres que orienten sobre la pràctica del camí d’Antonio Blay.

 

 

HORARI

De 20:30 a 22h

UBICACIÓ

SALA FRANCESC TARAFA de Granollers Carrer de Corró, 47

DATES

Des de 2002 es realitza una conferència mensual, d’Octubre a Juny, coincidint amb el 3r Dijous de cada mes

Tags
conferencies