PÀRQUINGS BLAUS renoven conveni amb l’associació GRAN CENTRE GRANOLLERS

PÀRQUINGS BLAUS renoven conveni amb l’associació GRAN CENTRE GRANOLLERS

PÀRQUINGS BLAUS renoven conveni amb l’associació GRAN CENTRE GRANOLLERS

vinil_grancentre-parquingsblaus

Els comerços i empreses de serveis adherits a Gran Centre Granollers continuaran gaudint un any més dels vals de pàrquing gratuïts per als seus clients al renovar el conveni entre l’associació GRAN CENTRE i l’empresa PÀRQUINGS BLAUS, afegint la possibilitat d’aparcar per 2€ al dia els dissabtes al Pàrquing Escolapi Blau > c. Quevedo s/n / c. Orient s/n. (Plaça Onze de setembre).

PÀRQUINGS BLAUS continua apostant pel col·lectiu de Gran Centre Granollers afegint una nova acció promocional, amb aquest conveni PÀRQUINGS BLAUS es reafirma com a xarxa d’aparcaments a escala nacional, creada i pensada per al benestar del ciutadà que aposta pel comerç local de GRANOLLERS. Un referent amb consciència social i dinamitzador de la ciutat, essent membre de l’Associació. Mostrant noves ofertes i buscant nous reptes per guanyar amb visibilitat!

La signatura del conveni va tenir lloc el dijous, 19 de juliol, a les 13:30h a la seu de Gran Centre Granollers, c. Sant Roc, 5. On hi participaren Laura Sabatés, presidenta de l’associació GRAN CENTRE GRANOLLERS, i Miquel Àngel Andújar, gerent de PÀRQUINGS BLAUS.

Els vals es podran bescanviar als següents pàrquings de la ciutat:

Pàrquing Teatre Auditori >  c. Ponent, 41 / c. Rafael Casanovas, 38

Pàrquing Corona > c. Palaudàries, 21 / c. St. Josep de Calassanç, 16

Pàrquing Escolapi Blau > c. Quevedo s/n / c. Orient s/n. (Plaça Onze de setembre)

Pàrquing Estació Atenea > pg. Cristòfol Colom, 21Els establiments amb l’adhesiu identificatiu regalaran vals de 15 minuts d’aparcament als seus clients !!!