PÀRQUINGS BLAUS firmen conveni amb l’associació GRAN CENTRE GRANOLLERS

PÀRQUINGS BLAUS firmen conveni amb l’associació GRAN CENTRE GRANOLLERS

PÀRQUINGS BLAUS firmen conveni amb l’associació GRAN CENTRE GRANOLLERS

vinil_grancentre-parquingsblaus

A partir del mes de juliol, els comerços i empreses de serveis adherits a Gran Centre Granollers gaudiran de vals de pàrquing gratuïts per als seus clients gràcies al conveni que ha signat l’associació i l’empresa PÀRQUINGS BLAUS.

PÀRQUINGS BLAUS oferirà al col·lectiu de Gran Centre Granollers aquesta acció promocional durant tot un any, amb aquest conveni PÀRQUINGS BLAUS es consolida com a xarxa d’aparcaments a escala nacional, creada i pensada per al benestar del ciutadà que aposta pel comerç local de GRANOLLERS. Un referent amb consciència social i dinamitzador de la ciutat, essent membre de l’Associació. El qual dóna al client un tracte especial amb uns serveis personalitzats, potenciant l’usuari i oferint uns preus únics en el sector.

La signatura del conveni ha tingut lloc avui, dimarts 27 de juny, a les 9:30h a la seu de Gran Centre Granollers, c. Sant Roc, 5. On hi han participat Laura Sabatés, presidenta de l’associació GRAN CENTRE GRANOLLERS, Dolors Barbany, directora de PÀRQUINGS BLAUS, i Miquel Àngel Andújar, gerent de PÀRQUINGS BLAUS.

Els vals es podran bescanviar als següents pàrquings de la ciutat:

Pàrquing Teatre Auditori >  c. Ponent, 41 / c. Rafael Casanovas, 38

Pàrquing Corona > c. Palaudàries, 21 / c. St. Josep de Calassanç, 16

Pàrquing Escolapi Blau > c. Quevedo s/n / c. Orient s/n. (Plaça Onze de setembre)

Pàrquing Estació Atenea > pg. Cristòfol Colom, 21Els establiments amb l’adhesiu identificatiu regalaran vals de 15 minuts d’aparcament als seus clients !!!

parquingsblaus-grancentre-granollers-8