La passada del testimoni Comercial i de Serveis entre Reempresa i Gran Centre Granollers

La passada del testimoni Comercial i de Serveis entre Reempresa i Gran Centre Granollers

Benvolguts socis/es;

El passat 11/12 a les 12 PM va tenir lloc a les Instal·lacions de l’ Ajuntament de Granollers de Can Muntanyola una signatura històrica entre Gran Centre Granollers i la Patronal Catalana CECOT per tal d’acompanyar a aquelles empreses, comerços o empreses de serveis que vulguin donar continuïtat al seu negoci.

Afavorir la continuïtat de les empreses

Tan important com la creació d’empreses és afavorir la continuïtat i el creixement de les ja existents. En aquest sentit, el programa Reempresa, promogut per la Cecot, és un nou model d’emprenedoria i creixement empresarial que consisteix en un mecanisme segons el qual un nou emprenedor pren el testimoni en la gestió d’una companyia ja existent.

Reempresa va iniciar el servei a l’any 2011 i ha assolit prop de 2.000 reempreses d’èxit, les quals han generat més de 93 milions d’euros d’inversió induïda i han salvaguardat més de 5.400 llocs de treball a Catalunya.

Per altra banda, els motius de cessió de negocis són molt diversos: des de la jubilació (30%) fins a canvis de professió (12,5%) o per problemes de salut (7,57%).

L’acord signat entre les dues entitats significa sumar esforços, informació i recursos per augmentar el rendiment d’un model de creixement empresarial que podria evitar el tancament del màxim nombre possible d’empreses durant el temps d’execució del programa a la ciutat i salvaguardar llocs de treball, tal i com s´ha demostrat en aquests anys de funcionament del projecte.

Acció per la qual les dues institucions posen al servei dels comerços una eina molt potent de cara a orientar als professionals a buscar una bona opció de futur tan per les persones sortints com les entrants. Un punt diferencial és l’acompanyament entre ambdues parts abans, durant i després del procés.
 

L’acord ha estat signat entre Laura Sabatés Presidenta de Gran Centre Granollers, i el Sr. Antoni Abad President de Reempresa. A l’acte també va assitir-hi el Sr. el Sr. David Garrofé secretari General de CECOT.

Gran Centre Granollers es posa a disposició de qualsevol persona que vulgui traspassar o vendre el seu negoci o d’aquell emprenedor que busqui noves oportunitats de cara a acompanyar-lo en el procés desitjat.

Gran Centre Granollers
Fundació Privada Gran Centre Granollers
Tel. 93 879 64 46 – 646 52 20 87
c. Sant Roc, 5, 1r 2a – 08401 GRANOLLERS
www.grancentre.com

Enllaç d’interès:https://grancentre.com/wp-admin/post.php?post=25336&action=edit