Aquest cap de setmana, torna el JUGATÚ, el festival de tardor de jocs!

Aquest cap de setmana, torna el JUGATÚ, el festival de tardor de jocs!

Aquest cap de setmana, torna el Jugatú, el festival de tardor de jocs

Dissabte hi haurà el mercat de jocs a la carretera i diumenge, campionats, ludoteca i demostracions a Roca Umbert.

El proper cap de setmana se celebra la segona edició de Jugatú, el festival de tardor de jocs, organitzat per l’Ajuntament de Granollers (Granollers Mercat). Dues jornades dedicades a apropar el joc i les seves virtuts pedagògiques i lúdiques a grans i petits. La fira té l’origen en la iniciativa JugarxJugar que al llarg de 12 anys ha anat sumant més espai i aficionats al món del joc de taula a la Fira de l’Ascenció.

Dissabte, 6 d’octubre:

Durant tot el dia (d’11 a 21h), la carretera, entre la plaça de la Corona i el Museu, acollirà el mercat de jocs, amb carpes d’una vintena d’editorials, clubs, autors i establiments, on es podrà adquirir jocs i provar-los, participant en els diversos campionats de jocs que s’han organitzat.

Diumenge, 7 d’octubre:

De 9 a 18 h a la nau Dents de Serra de Roca Umbert (Enric Prat de la Riba, 77), hi haurà un seguit de campionats organitzats per l’establiment Homoludicus. Es podrà jugar a Catan i Carcassonne (Devir), Welcome hacia el Perfecto Hogar (SD Games), Rummicub i Triominos (Goliath), Half Pint Heroes (GDM Games), Magic de Gathering, Pokemon TCG, Imperial Assault i X-Wing. També s’instal·larà una ludoteca i un espai per a demostracions de jocs de taula a càrrec de les editorials.

Jugatú també vol arribar a les escoles, conscient del paper primordial del joc en la formació de l’infant. És per això que s’ofereix als centres diferents activitats explicades a la guia municipal d’activitats i recursos.

També hi ha una proposta perquè els alumnes més grans i els més petits juguin junts, un taller de creativitat en què els alumnes han de crear un joc i trobades amb autors de jocs, adreçades a l’alumnat de cicle superior de primària i 1r d’ESO.


jugatú

+ informació > www.jugatu.cat