PAM DESIS inaugura l’exposició MASKS al Taller de Tasmania

PAM DESIS inaugura l’exposició MASKS al Taller de Tasmania

“MASKS” by PAM DESIS

 

MÀSCARES POSTALAIÒTIQUES amb ENRIC SERVERA, artista plàstic multidisciplinari i diplomat en arquitectura tècnica nascut a Ciutadella de Menorca el 1970. Va començar a expressar-se amb la pintura de molt jove, després va aprofundir en la fotografia i més endavant es va formar en el gravat. Utilitza diferents tècniques segons el projecte personal o professional a desenvolupar.

En fotografia s’ha format en cursos i tallers a Can Basté amb Humberto Rivas, a l’Institut Català-Roca, a la Sedeta, Pati Llimona i a Sa Nostra a Palma de Mallorca amb Manolo Laguillo. I en gravat va començar al 1997 realitzant diferents cursos de calcografia i estampació en els tallers de Roser Sales, Lupusgrafic, Manera Negra, Xalubinia i a la Fundació Rodriguez Amat amb Sebi Subirós i altres, durant diversos anys.

Funda BIRIBOTIS, on realitza activitats artístiques i tallers creatius plàstics per a nens i adults en museus, esdeveniments i centres culturals. Treballa de professor a l’escola TRAÇ expressió Plàstica com al Taller d’art Núria Duran.

Ha realitzat nombroses exposicions col·lectives i individuals (+ de 50): Espai 13 de la Fundació Miró, galeria Kowasa, galeria Urania, Oceanográfic de Valencia, galeria Abartium, galeria Retxa, Museo Gustavo de Maeztu, Ana Yael Gallery…

Algunes fotografies, pintures, gravats i escultures es troben en varies galeries: Retxa, Ana Yael Gallery, Beaskoa, Abartium, Oslographic Barceloneta, Vidrart, Argos i en la virtual Quadrofenia.

Té editat un volum monogràfic titulat Paisatges de l’ànima de la col·lecció Fotògrafs de les Balears, de Sa Nostra, Caixa de Baleares i la seva darrera publicació es un catàleg monogràfic del projecte educatiu-exposició “Sabates Nàufragues” per Sa Nostra ( fotografies d’Enric Servera i relats de Natalia Centelles).

Ha publicat reportatges fotogràfics para al dominical de La Vanguardia i el suplement Cultures i a la revista La Fotografia.

Com també ha obtingut diversos premis en fotografia i pintura: 1r Premi en el 3r Premi de Pintura en la UPC, 1r Premi Millor col·lecció de Fotografia Ciutat d’Igualada, Guanyador dues vegades del concurs d’Imatge de les Festes de Sant Joan de Ciutadella de Menorca, Premi a la millor col·lecció fotogràfica 1r Concurs de fotografia digital de Salou, entre altres.

WEB –  FACEBOOK –  INSTRAGRAM

pamdesis_grancentre_granollers_cartell