GUANYADORS DEL SORTEIG DE LES ENTRADES DE GRAN CENTRE & CIRCUIT DE BARCELONA – CATALUNYA

GUANYADORS DEL SORTEIG DE LES ENTRADES DE GRAN CENTRE & CIRCUIT DE BARCELONA – CATALUNYA

GRAN CENTRE + MOTOR A GRANOLLERS

De 180 urnes amb 6.500 butlletes recollides sortiren 2 guanyadors, els quals gaudiren en primera persona del GRAN PREMI de F1 els dies: 12, 13 i 14 de maig

CAROL SALAZAR

guanyador_sorteig_F1_grancentre_ganollers-1

FRANCESC MARTI

[Butlleta del soci: VILA IMPRESSOR]

guanyador_sorteig_F1_grancentre_ganollers-0

 

A la FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2017 Lewis Hamilton va sumar la seva 55a victòria i la segona de la temporada, després de superar per només 3.4 segons a Sebastian Vettel. L’alemany manté el liderat del Mundial però veu com el seu avantatge s’ha reduït a 6 punts. La tercera posició ha estat per a Daniel Ricciardo (Red Bull), mentre que els espanyols Carlos Sainz (Toro Rosso) i Fernando Alonso (McLaren Honda) han estat setè i dotzè, respectivament, davant la seva afició. En total 177.984 espectadors -94.623 d’ells aquest diumenge- van veure l’espectacle de la Formula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya.


Els guanyadors del sorteig ens han comentat que va ser espectacular estar al Circuit de Catalunya el cap de setmana, amb una gran assistència i un ambient fantàstic. L’organització de l’esdeveniment és molt professional i, tot i la quantitat de gent que hi assisteix, es gaudeix d’una estada molt agradable! La meteorologia també els va acompanyar, doncs la temperatura va ser moderada i l’estada a les grades a ple sol va ser suportable. I pel que fa a la cursa, va tenir els seus moments d’emoció !!! En resum, unes jornades fantàstiques; agraint l’oportunitat de poder gaudir-ne.

Adjuntem a continuació les fotografies que ens han enviat per compartir-les: