GRN16 – TINA JACQARD

GRN16 – TINA JACQARD

Tina Jacqard

A tina Jacqard estimen les teles. Són especialistes en cortines, gestionant la llum de la llar perquè sigui única i vital. Creen sensacions i moments per a tu!

La llum està feta per ser viscuda. Com a especialistes en cortines entenen que la llum en una casa és el més important, d’aquí el seu esforç en no tapar-la, sinó en gestionar-la, matisar-la per gaudir-la i viure-la. Part de la cultura mediterrània és donar brillantor al color fet que defineix el nostre caràcter, el nostre és el millor lloc del món per gaudir de la  llum!

Cadascun dels seus teixits té una història per explicar. Res és casual. Seleccionen només les teles que desperten les seves emocions, les que ens enamoren pel seu tacte i la seva bellesa, treballen les peces només amb els colors que desitges. Els seus teixits són una barreja de passió i de rigor; de creativitat i exigència. Pura sensació!

El veritable luxe està en gaudir dels moments únics que vivim, ser feliços amb el que tenim i poder fer-ho com ens agrada. Aquest és l’autèntic sentit de la vida, de la felicitat; gaudir del que tens i de la manera que vols. La resta, són elements per potenciar aquestes sensacions i moments.

Navegueu per la seva botiga on-line i sentiu > www.tjshop.es

grn16_ajornat
 

TINA JACQARD va donar-se a conèixer a Granollers amb el GRN16 creant un espai acollidor amb textures que conviden a ser abraçades:

tinajacard_grn16_grancentre1