GRN16 – Tarrats

GRN16 – Tarrats

calçats Tarrats_OK

TARRATS neix l’any 1965 a la ciutat de Granollers, una sabateria d’estil tradicional amb una gran varietat de marques, un excel·lent servei en ple centre comercial; poc a poc s’ha convertit en una de les sabateries de referència a la ciutat, oferint el calçat més adequat per a cada clienta.

Calçats TARRATS està ubicat a la plaça Perpinyà núm.9, disposa de productes multi marca amb diferents estils per a cada moment del dia; a més d’una gran varietat de models, bosses i complements. També estan especialitzats en: Calçats de Núvia, Sabates per a Cerimònia, Botes amb amples especials de cama, Calçat per a Plantilles i Sabates per a peus delicats.

Treballen dia a dia per oferir el millor aparador enfocat a satisfer les necessitats de les seves dones, els diferència l’atenció personalitzada i un calçat que s’adapta a cada persona. Com els agrada el tracte directe i personal, poder aconsellar i ajudar a fer-les sentir millor.

Volen seguir fent un bon treball amb el segell d’identitat que Calçats TARRATS ha instaurat a la ciutat de Granollers, reforçant la confiança adquirida. La bona trajectòria durant aquests 50 anys els ha donat força i energia per seguir millorant i innovant, ara adaptant-se a les noves tecnologies per mostra el seu aparador online i arribar a les persones amb un clic > www.tarrats.es

grn16_ajornat
Com cada any han estat presents al GRN16, aquest any amb un atrevit expositor amb 2 estils:

I, a banda, van oferir una promoció especial durant el dia de l’esdeveniment:

tarrats_grn16