GRN16 – Taller d’en Pich

GRN16 – Taller d’en Pich

Taller d'en Pich

Taller d’en Pich és una empresa familiar que neix el 1986 a Les Franqueses del Vallès. Presenten la seva primera col·lecció aquell mateix any, quan eren un taller especialitzat en l’elaboració de petits formats de pedra natural.

En l’actualitat, gràcies a la inversió contínua en nova maquinària i recursos humans, juntament amb el seu compromís amb el medi ambient, la seva organització ha permès la seva evolució creativa i tecnològicament, essent un dels tallers més innovadors i sostenibles del mercat nacional.

Avui poden oferir tot tipus de solucions amb pedra natural i altres productes de grans formats com porcellànics, silestone, etc. per a projectes d’arquitectura i urbanisme. Disposen d’una àmplia gamma de materials, formats i textures amb la il·lusió de sempre: avançar i seguir buscant nous reptes!

Complementen l’elaboració pròpia amb la distribució de mobiliari de cuina i bany, electrodomèstics, paviments i revestiments ceràmics, parquets, etc. a les seves botigues de Granollers i Les Franqueses.

A Taller d’en Pich trobaràs un equip professional i multidisciplinari que t’assessorarà des del primer moment per tal de trobar la solució ideal que més s’ajusti a les teves necessitats estètiques i funcionals amb el teu pressupost. Crearan un disseny per tu, personalitzat i exclusiu, adaptant-nos al teu espai i a la teva manera de viure!

No dubteu en visitar la seva pàgina web > www.tallerdenpich.es

grn16_ajornat
 

Han estat presents al GRN16 per segona vegada, oferint un mostrador per presentar el seu taller i el seu mobiliari: