GRN16 – PILAR PEREZ LAREDO

GRN16 – PILAR PEREZ LAREDO

 

CENTRE PilarPerezLaredo

El Centre d’Assessorament de Bellesa Pilar Pérez Laredo és l’entorn on cuidar-te, aquest és el seu objectiu!

Van obrir l’any 1989 a la plaça Perpinyà, i des de fa 10 anys es van traslladar al carrer Corró 23 per disposar d’un espai més ampli i oferir una major diversitat de serveis: perruqueria, estètica, foto depilació, assessoria de bellesa i imatge.

La seva filosofia és oferir una bellesa saludable respectuosa amb la naturalesa pel tractament de cada tipus de cabell i de pell, com també respectuosa amb el medi ambient.

Tant els serveis com la coloració són realitzats amb pigments botànics (olis i plantes) que respecten la hidratació dels cabells i els hi retorna la matèria perduda, proporcionant  un color multi tonal propi dels  cabells naturals.

El seu personal està format amb tècniques i protocols que fan de la nostra visita un moment únic, per deixar-nos cuidar i el que és més important, aportar-nos una bellesa de qualitat.

Segueix la seva activitat al seu Facebook: www.facebook.com/pilarperezlaredo

grn16_ajornat
 

El Centre d’Assessorament de Bellesa Pilar Pérez Laredo no va faltar al GRN16, mostrant un tast dels productes que utilitzen per un inmillorable servei a les seves mans!