GRN16 – PERFUMERIA CAUSSA

GRN16 – PERFUMERIA CAUSSA

caussa

PERFUMERIA CAUSSA  és una botiga especialitzada en perfumeria, cosmètica, maquillatge i complements; fundada el 1953.

Una botiga de proximitat, amb persones/assessores molt professionals al capdavant, i on  la seva llarga trajectòria dins aquest món els permet oferir coneixement, consell i productes molt especialitzats i  personalitzats per totes les necessitats del dia a dia; en la cura de la pell, en el teu look en quan a maquillatge i complements i a la fragància a utilitzar: quina i quan!

En cosmètica facial i corporal, masculina i femenina treballen amb: La Mer i Kosé (en exclusiva a Granollers), Chanel, C. Dior, Estee Lauder, Clinique, Clarins, Biotherm, Lab Series i Anne Möller. Com veieu, disposen d’una selecció acurada per totes les necessitats, de producte i de preu. Treballen també amb productes exclusius i de proximitat, com ara l’Elixir (Sri cosmètica bio), Freshly o Talia.

En fragàncies, marques com Dsquared, Juicy Couture, Bottega Venetta; Chanel, C.Dior, Marc Jacobs, Loewe, Givenchy, Kenzo, Versace, … i moltissimes més … i estan especialitzats en perfumeria de fons, amb referències com les clàssiques de Dior, Diorissimo, Diorella, Poison, Dolce Vita … , o Calandre de Paco Rabanne, Tocade o Femme de Rochas, Paloma Picasso, Fitji o Cacharel pour homme, etc … que s’han establert com a clàssiques i no són tant fàcils de trobar en el mercat de perfumeria en general.

En maquillatge cobreixen totes les necessitats amb marques com Chanel, C.Dior, Estee Lauder, Clinique i Bourjois.; com amb tots els productes de Backstage.

Ornaments del cabell (bandes, pasadors, clips, gomes, amb abaloris, …), raspalls del cabell de qualitat (Tek, Dessatta, Koh-i-noor, …) paraigües (Esprit, Pertegaz, …), mocadors i foulards, ponxos d’hivern i roba de platja (Passigatti, Angora, …), necessers i bosses de viatge (Reisenthel, Incidènce, …), capelines per la pluja (Reisenthel), barrets de pluja, … annexes de perfumeria: estris de manicura, jocs d’afaitar, navalles, brotxes d’afaitar, de maquillatge, … i una infinitat més de petits annexes.

Amb un servei de maquillatge express (per sopars, festes, casament … o per que et ve de gust ara i avui!) i de cabina de tractament express quan ho necessitis, disposen d’una amplia gamma de productes d’alta qualitat (neteja, exfoliació, mascareta, massatge i acabat). Preu de cada servei: 20€.

Mensualment organitzen activitats, amb presentacions de productes/marques, maquillador de Chanel, cabines exclusives de La Mer, Chanel, Estee Lauder.

Tots aquests serveis acompanyats d’empatia, regals, bons preus i moltíssimes promocions amb descomptes!

Segueix la seva activitat a Facebook: https://www.facebook.com/caussaperfumeria

grn16_ajornat
 

Perfumeria CAUSSA va exposar al GRN16 una mostra de la gran varietat de productes i serveis en perfumeria, cosmètica, maquillatge i complements!