GRN16 – MONTSE INTERIORS

GRN16 – MONTSE INTERIORS

Montse InteriorsInvertit

MONTSE INTERIORS és una empresa que està al servei de la decoració i la decoació de la seva llar des de l’any 1972. Van néixer com un petit negoci familiar dedicat a la roba per la casa a Sant Vicenç de Castellet. I amb el temps s’ha especialitzant en el segment mig alt de decoració i complements de la llar. Sempre amb una política de preus molt competitiva i adaptable a tots els públics!

Tenen 20 punts de venta que estan al seu servei resolent les necessitats dels seus clients, oferint una gran gama i varietat de productes de fabricació pròpia. Les millors marques i les llicències originals més actuals, donant un servei personalitzat de confecció a mida i, amb molta probabilitat, als millors preus que pugui trobar. Sempre, però, encaminats amb un lema d’oferir la millor relació de qualitat, preu i servei de mercat. A més, tenen els seus productes de fabricació pròpia exclusiva, amb tota la qualitat i preus sense competència.

La seva vocació de servei fa que puguin disposar de totes les mides especials amb una pròpia per a donar resposta a qualsevol demanda.

El caire familiar i proper al client que va néixer l’any 1972 no s’ha perdut amb el pas dels anys, i actualment conserven la proximitat i el servei a tots els clients que entren als seus establiments.

El seu desig és estar cada cop més al nostre costat, motiu pel qual ja tenen la seva botiga online, on podrà trobar bona part dels seus productes per comprar amb tota comoditat de des de casa!

Navega per la seva pàgina web > www.montseinteriors.com

grn16_ajornat
 

MONTSE INTERIORS va estar present al GRN16 per tercera vegada, doncs vols estar al costat dels ciutadans i apropar-se a tots els públics!

montse-interiors_grn16_grancentre1-copiar