GRN16 – LA MÚTUA

GRN16 – LA MÚTUA

LaMutua

La MÚTUA DE GRANOLLERS és una entitat sense ànim de lucre que té la seu al cor de la ciutat de Granollers. Els darrers anys han obert noves delegacions a les comarques del Vallès Oriental, la Selva, i el Maresme.

Des de l’any 1952 treballen al costat dels seus mutualistes per garantir la millor qualitat del servei, + de 50 anys d’història avalen la seva trajectòria!

La Mútua és la única entitat asseguradora del Vallès Oriental que disposa d’una clínica pròpia. Les seves instal·lacions de 7.500 m2 al centre de Granollers, estan equipades amb la més moderna tecnologia d’última generació. L’edifici de La Mútua consta de 9 plantes on hi podem trobar els consultoris per a les especialitats mèdiques i quirúrgiques, el laboratori, els quiròfans, l’hospitalització, el servei de radiodiagnòstic, el servei d’urgències 24 hores, etc.

Per tal ampliar les prestacions i apropar els seus serveis, La Mútua també té concert amb metges consultors i diverses clíniques de prestigi a Barcelona.

El 16 de Juny de 2010 La Mútua fa fer un pas més en la seva consolidació dins el Vallès Oriental inaugurant un nou centre de medicina avançada amb el nom de CEMAV que s’incorporà dins la xarxa de centres propis de La Mútua. En aquest mateix edifici es reuneixen diverses empreses d’assistència mèdica, dotades d’alta tecnologia i amb un servei de diagnòstic per la imatge.

La Mútua de Granollers també compta amb 3 delegacions assistencials a les poblacions de: Caldes de Montbui, Sant Celoni i Arbúcies; on es poden trobar un servei assistencial ambulatori.

Per primera vegada LA MÚTUA ha estat present al GRN16 exposant un mostrador per donar la benvinguda als nous mutualistes que aposten pel territori!

Consulta la seva pàgina web > www.mutua.org

grn16_ajornat
 

Per primera vegada LA MÚTUA ha estat present al GRN16 exposant un mostrador per donar la benvinguda als nous mutualistes que aposten pel territori!

lamutua_grn16_grancentre1