GRN16 – INHALA

GRN16 – INHALA

inhala

La Dolors i la Núria, mare i filla, són les capdavanteres d’INHALA!

La família s’ha dedicat a la venda de Cafès i Tes selectes des de fa molts anys. Al 1994 van fundar “La Mercantil Cafetera & Colonials” al carrer Santa Esperança de Granollers. Un lloc molt especial on oferíem els millors cafès, tes i rooibos, com tota mena de complements per preparar-los i acompanyar-los.

El gran èxit del seu projecte les va animar a obrir “La Mercantil Crêpes & Sucs” a l’ estiu del 1996; a la plaça Perpinyà de Granollers.

I va ser al desembre del 2003, quan van obrir: INHALA al carrer Portalet de Granollers! Un espai que “envaeix els sentits”: cafès, tes, xocolates i molts complements per fer i fer-nos regalets, per gaudir dels bons moments, per fer que cada moment sigui especial.

A Inhala us ofereixen el millor que tenen: els productes més selectes amb la seva atenció personalitzada. Un espai on vosaltres sou els PROTAGONISTES!

No dubteu en conèixer-les a la seva pàgina web > www.inhala.net

grn16_ajornat
 

INHALA ha estat present al GRN16 per segona vegada, amb el tret característic del bon gust i l’estima amb el que fan les coses i les caracteritza!