GRN16 – Hunkemöller

GRN16 – Hunkemöller

hunkemoller_logo

L’empresa Hunkemöller va ser fundada als Països Baixos l’any 1886, per Wilhelm Hunkemöller i la seva esposa Josephina Lexis.

Des del seu començament en Amsterdam, Hunkemöller és avui dia una tendència mundial present en 23 països, amb operacions de venda al detall en modalitat de “canals creuats”. Són un dels més grans especialistes en el sector de llenceria a Europa i líder del mercat als països de la regió Benelux. L’empresa compta amb més de 4.000 empleats, orientats a oferir productes d’alta qualitat i un servei al client excepcional.

El seu propi equip de dissenyadors treballa contínuament per desenvolupar nous i innovadors productes. Això els permet estar sempre al dia en les últimes tendències en matèria de llenceria i garanteix la qualitat i l’ajust perfecte dels seus productes. Hunkemöller ha desenvolupat una estratègia de venda detallista omnicanal per aconseguir el creixement a través de noves botigues; el concepte de botiga dins de les botigues, el comerç electrònic i la franquícia internacional.

Consulteu els productes a la seva pàgina web > www.hunkemoller.es

grn16_ajornat
 

Hunkemöller s’ha associat a GRAN CENTTRE GRANOLLLERS i va escollir el GRN16 com a presentació de l’obertura de la seva botiga a Granollers. Benvinguts i encantats de tenir-vos a l’Associació!