GRN16 – FORCADELL

GRN16 – FORCADELL

FINQUESFORCADELLFORCADELL és un grup empresarial fundat el 1958 expert en consultoria i gestió immobiliària. Des de sempre, la Companyia ha desenvolupat la seva activitat professional amb rigor, ètica i professionalitat. L’Empresa té una plantilla de + de 145 professionals, altament qualificada i involucrada en un projecte d’empresa sòlid i de futur.

La Companyia gestiona 2.200 comunitats de propietaris. A més, el departament d’Administració de Lloguers gestiona una cartera de més de 2.900 entitats d’inversors privats, que se sumen a les 8.029 entitats propietat de fons d’inversió immobiliària i inversors institucionals, administrades pel departament de Grans Comptes. L’àrea d’Immobiliària d’Empresa, entre operacions de compravenda, lloguer i inversió d’oficines, locals comercials i naus industrials, juntament amb l’àrea Residencial de FORCADELL, comercialitza una mitjana anual de 171.000 m², el que representa una mitjana de 2.000 operacions a l’any.

Consulta la seva pàgina web > www.forcadell.com

grn16_ajornat
 

FORCADELL va mostrar la seva marca al GRN16 per primera vegada, oferint un divertit i motivador aparador que va cridar l’atenció dels visitants:

forcadell_gran16_grancentre1