GRN16 – ELAN VITAL

GRN16 – ELAN VITAL

ELAN VITAL

ELAN VITAL MÈDIC ESTÈTIC va sorgir l’any 2010 per oferir tots els serveis possibles relacionats amb la bellesa i el benestar, de la mà d’Isabel Viñamata i Josep Bigas. Un centre mèdicoestètic en un espai diferent, on trobar els tractaments més innovadors; totalment personalitzats i pensats per a tu.

Treballem juntament amb tots els professionals de FARMÀCIA VIÑAMATA, per complementar els serveis amb tots els productes i medicaments necessaris per obtenir uns immillorables resultats.

Els seus professionals, altament qualificats, treballen conjuntament per diagnosticar i aconseguir els millors resultats amb tractaments integrals.

El seu èxit rau en la combinació de diferents especialitats: medicina i cirurgia estètica, dietètica, odontologia, homeopatia, acupuntura, tractaments estètics de cabina, etc. Gestionant diferents tècniques i conceptes; per la innovació, l’eficàcia i la recerca de la salut i la bellesa.

Un centre ambientat en un espai serè, càlid i cuidat; on faran que la teva estada sigui un moment especial!

Consulteu tots els tractaments a la seva pàgina web > www.elanvitalme.com

grn16_ajornat
 

Aquest any ELAN VITAL ha estat present al GRN16 per primera vegada, creant un espai amb les amplies ofertes en tractaments que ofereixen al seu centre: