GRN 2016 – Patrocinat pel Grup d’Automoció i Serveis Pruna

GRN 2016 – Patrocinat pel Grup d’Automoció i Serveis Pruna

GRN16_web

Encetem la nova edició del GRN 2016 “Edició Limitada” donant les gràcies al nostre patrocinador:

Grup d’Automoció i Serveis Pruna és el centre de l’automòbil més complert i dinàmic del Vallès Oriental i el Maresme. Amb més de 70 anys d’història, un referent del sector de l’automoció posa a disposició dels clients un ampli ventall de serveis. GASP és Automòbils Pruna (Renault i Dacia), Midocar (Mazda), Pruna Motor (BMW, MINI i BMW Motorrad) i Assegurances Pruna.

Tenen instal·lacions a Granollers, Mataró i Mollet del Vallès; més de 31.500 m2, amb l’objectiu de donar la millor solució a les necessitats del públic. Treballen amb moltes marques, en cada centre GASP es poden trobar les següents:

GASP – Granollers: Renault, Dacia, Mazda, BMW, MINI, Assegurances Pruna i Pruna Selecció.

GASP – Mataró: BMW, MINI, BMW Motorrad, Assegurances Pruna i Pruna Selecció.

GASP – Mollet del Vallès: Renault, Dacia, Assegurances Pruna i Pruna Selecció.

Disposen de tallers oficials de cada marca que representen, com també ofereixen serveis de reparació ràpida de mecànica i carrosseria, amb un magatzem de recanvis i accessoris. En definitiva, un servei Postvenda amb professionals altament qualificats.

A GASP també tenen la seva pròpia Corredoria d’Assegurances: Assegurances Pruna, amb varietat de cobertures: llar, salut, vida, dependència, autònoms, … especialment pensades per a les persones i el seu benestar.

“Perquè a Grup d’Automoció i Serveis Pruna sabem que tant tu

com el teu vehicle, us mereixeu el millor”


Visita la seva web > http://gasp.com