Els vallesans podran veure l’F1 per només 10 euros!

Els vallesans podran veure l’F1 per només 10 euros!

La promoció té com a objectiu apropar l’F1 a la comarca, amb aquest preu únic per a l’entrada del divendres del Gran Premi, tot aprofitant les Festes de l’Ascensió.


Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya fa un pas més per tal d’apropar la Fórmula 1 a la comarca, i llança una promoció especial per a tots els vallesans tot aprofitant les Festes de l’Ascensió. Aquesta acció posa a l’abast de totes les persones residents al Vallès Oriental poder viure en directe la jornada del divendres del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA EMIRATES 2018, dia 11 de maig, per només 10 euros.

Durant aquesta jornada, el Circuit de Barcelona-Catalunya celebrarà les dues primeres tandes  d’entrenaments lliures de la màxima categoria d’automobilisme, la Fórmula 1, i de la Porsche Mobil 1 Supercup, a més dels entrenaments lliures i qualificatius del FIA Formula 2 i de la GP3 Series. L’entrada vinculada a aquesta promoció és per la Tribuna E, però com habitualment, el divendres els aficionats podran moure’s lliurement pel Circuit i veure l’acció de la pista des de qualsevol de les tribunes del recinte, així com també gaudir d’un programa d’activitats i d’animació pensat per a totes les edats.

Els tiquets associats a aquesta promoció es podran adquirir a les taquilles del Circuit de Barcelona-Catalunya el mateix divendres 11 de maig, mostrant un document d’identitat (DNI o passaport), on consti un dels municipis del Vallès Oriental com a lloc de residència.

Les modalitats Júnior i Sènior, o altres descomptes, no són acumulables a aquesta promoció; i els menors de 12 anys podran accedir gratuïtament.


Vine aquest Dissabte, 5 de maig, al centre de la ciutat amb les primeres activitats del programa “Granollers també és motor” que organitza:

logo_gc

GRAN CENTRE + MOTOR

GUANYA entrades dobles per al Gran Premi de Fórmula 1 pels dies: 11, 12 i 13 de maig al Circuit de Barcelona-Catalunya

PARTICIPA comprant als establiments de GRAN CENTRE i omple la teva butlleta

Dissabte, 5 de maig

Horari: de 10:30 a 13:30 i de 17 a 20:30h

C. Anselm Clavé (enfront la Fonda Europa)

CONDUEIX com un pilot de F1® al simulador del CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA

VIU l’experiència de pujar al PODI dels guanyadors

DESCOBREIX la gamma Hyundai d’Auto Bertran

Pl. Perpinyà

COMPETEIX a la cursa de SCALEXTRIC del SLOT CLUB GRANOLLERS i guanya un cotxe de SLOT!

JUGA a les curses dels jocs de taula d’HOMOLUDICUS

GAUDEIX de l’exposició de vehicles clàssics by PIGRAHYUNDAI sortejarà 1 wonderbox de cap de setmana i cedirà 1 cotxe per gaudir de la carretera!

grancentretambeesmotor_hyundai