GRAN CENTRE GRANOLLERS PATROCINA LA “MATINAL DE COMPETICIONS” DE LA FESTA MAJOR DE BLANCS I BLAUS | GRANOLLERS 2018

GRAN CENTRE GRANOLLERS PATROCINA LA “MATINAL DE COMPETICIONS” DE LA FESTA MAJOR DE BLANCS I BLAUS | GRANOLLERS 2018

GRAN CENTRE GRANOLLERS PATROCINA LA “MATINAL DE COMPETICIONS” DE LA FESTA MAJOR DE BLANCS I BLAUS – GRANOLLERS 2018

fm18-01

El Dilluns, 23 de juliol, a les 19h la sala l’Aplegador de Roca Umbert Fàbrica de les Arts va acollir un any + la trobada dels PATROCINADORS i COL·LABORADORS de la FESTA MAJOR DE BLANCS I BLAUS – GRANOLLERS 2018.

Aquesta edició se celebrarà del 25 d’agost al 2 de setembre, amb la participació de 40 patrocinadors i col·laboradors i uns 100 de comerços que s’han afegit al Recapte i s’han convertint en punts d’Informació de la festa. Els establiments sortejaran una panera, la persona que la guanyi es donarà a conèixer durant el Concurs de Rajolers. Entre tots, s’ha fet una aportació total de 77.500€ a la festa!

Una Festa Major amb + de 200 activitats gràcies a l’esforç de la força blanca i la força blava com dels patrocinadors/col·laboradors/comerços que estimen la festa i la ciutat, fent un esforç col·lectiu; una festa construïda “entre tots/es” !!!

A l’acte de reconeixement als patrocinadors es va entregar la litografia que serà l’obsequi institucional de la Festa Major 2018. Una obra de l’artista Teresa Seguí que ha volgut mostrar la seva visió de la festa amb aquesta peça que, tal com ha explicat, té l’objectiu de commoure.


www.granollers.cat/festamajor | #fmbib #fotobib | www.blancsiblaus.cat

patrocinadors2018_0