Gran Centre Granollers a la Jornada de Comerç de l’ACM a Girona

Gran Centre Granollers a la Jornada de Comerç de l’ACM a Girona

La presidenta de Gran Centre Granollers presenta, a la Jornada de Comerç de l’ACM a Girona, l’experiència del nostre Eix

 

El passat dimarts, 10 d’abril , a la Casa de Cultura de Girona, en una jornada organitzada per a l’associació Catalana de Municipis (ACM), la nostra presidenta Laura Sabatés va presentar el projecte del nostre Eix Comercial davant de més de 60 representants electes i tècnics de diversos municipis de tot Catalunya.

Després que el matí dos responsables tècnics de serveis jurídics i d’ordenació comercial expliquessin les característiques de la nova Llei de Comerç, Serveis i Fires, recorreguda pel Govern de l’Estat al Tribunal Constitucional, Josep Xurigué, consultor de Focalizza va realitzar una intervenció sobre els nous enfocaments per fer el comerç per competitiu.

La presidenta de Gran Centre Granollers va explicar l’experiència del nostre Eix, a partir d’una exposició didàctica basada en 4 vídeos que mostraven el més característic del nostre treball els darrers anys. Una intervenció que va suscitar l’interès, preguntes, i consultes per part de diferents tècnics i representants d’associacions. En darrer terme la regidora de Comerç de Sant Boi de Llobregat, Elena Amat, després de reconèixer que havien visitat el nostre Eix i s’hi havien inspirat, va desgranar el programa d’acció de la regidoria al municipi del Baix Llobregat, on va destacar la necessitat de treballar en Xarxa i la creació d’un relat de ciutat.


ponencia_girona