Gran Centre Granollers i l’Obra Social “la Caixa” destinen 16.000€ al centre de CAPIVO – Granollers

Gran Centre Granollers i l’Obra Social “la Caixa” destinen 16.000€ al centre de CAPIVO – Granollers

Gran Centre Granollers i l’Obra Social “la Caixa” destinen 16.000€ al centre de CAPIVO – Granollers per: “Millorar els equipaments i les eines de diagnosi”

 

Granollers, 25 de gener de 2017.- L’associació de comerciants i empreses de serveis Gran Centre Granollers, juntament amb l’Obra Social “la Caixa”, sensibles a les necessitats socials de les diferents entitats de Granollers, han destinat 16.000€ a CAPIVO – Granollers; una cooperativa de treball associada d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que gestiona els Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP).

Import que els permetrà millorar l’equipament i manteniment de les sales d’atenció terapèutica del centre de Granollers com les eines de diagnosi, amb:

– Nous materials per les sales de les teràpies pedagògiques i psicoterapèutiques: jocs pedagògics i material de fisioteràpia (com caminadors i suports per aguantar el cap).

– Eines de diagnòstic pels trastorns de l’espectre autista (Test ADOS 2), així com per avaluar l’índex de desenvolupament global dels nens i nenes (Test MPR Merrill Palmer Revised).

– I, realitzaran el manteniment general de les 12 sales del centre.

xec-solidari

 


A l’acte de donació, ha assistit:

Laura Sabatés, Presidenta de Gran Centre Granollers, ha donat les gràcies a tots els que fan realitat aquesta donació, comerços i clients. Acció que fa possible que des de Gran Centre es potenciï un dels principals eixos de l’entitat, el de la solidaritat, amb la campanya solidària anual. Alhora, ha remarcat que amb aquests actes ajudem a fer més visibles aquestes entitats de Granollers i les apropem a la ciutadania.

Marc Rosell, director d’àrea de negoci del Vallès Oriental – Granollers de CaixaBank, ha destacat que la prioritat actual de l’Obra Social “la Caixa” és la de retornar a la societat una part dels beneficis, fent reals els valors de l’entitat; lideratge, confiança i compromís social. “El empleats de CaixaBank tenim la gran satisfacció de saber que els beneficis de la nostra tasca diària reverteixen a la societat a través de la nostra Obra Social, i aquest és un important incentiu per a nosaltres i el nostre dia a dia.”

Olga Muntsant, Presidenta de CAPIVO, Rosa Clua, Directora del CDIAP Granollers, Aitziber Zuñiga, Coordinadora del CDIAP Granollers, i Carme Pamies, Directora del CDIAP Caldes, han comentat que l’objectiu principal del centre és contribuir a millorar la qualitat de vida dels infants amb dificultats en el desenvolupament i de les seves famílies; des d’un model interdisciplinari. Tenint en compte que tant la prevenció, la detecció i l’assistència; com el suport i formació de l’entorn (desenvolupant tasques d’assessorament, formació, docència i investigació) són de vital importància.

Alhora, que han explicat que és molt important rebre aquest suport econòmic doncs amb aquesta aportació podran:

– Donar més eines als professionals que facilitin i complementin el procés de diagnòstic i de tractament, per tal d’agilitzar el temps d’espera de les famílies per iniciar l’atenció en el nostre servei.

– Millorar la qualitat de l’atenció, al disposar d’espais més adequats i de materials actualitzats més eficients.

– Incrementar l’efectivitat dels tractaments per la inversió en eines diagnòstiques.

– I, podran ampliar la comprensió sobre la naturalesa i abast dels trastorns de desenvolupament infantil en la societat amb la finalitat de fer una prevenció i detecció precoç.

Josep Mayoral, Alcalde de l’Ajuntament de Granollers, ha fet la cloenda de l’acte.