Comerciants i restauradors de Begur busquen idees a GRAN CENTRE GRANOLLERS

Comerciants i restauradors de Begur busquen idees a GRAN CENTRE GRANOLLERS

Comerciants i restauradors de l’Associació de Comerç i Turisme de Begur amb el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Begur, Eugeni Pibernat, i tècnics de l’Ajuntament de Begur van visitar ahir Granollers per conèixer de primera mà el plantejament comercial de Gran Centre Granollers.

Els comerciants begurencs varen ser rebuts per Andrea Canelo, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Granollers, i Laura Sabatés, presidenta de l’Associació Gran Centre, amb diferents membres de la Junta Directiva.

L’associació de Gran Centre Granollers els van fer una presentació de la política comercial, així com dels aspectes d’organització i funcionament. Una Associació que ha fet la cloenda del seu 20è aniversari enguany i ha estat reconeguda amb diferents premis a nivell nacional i internacional per a la seva iniciativa i trajectòria; com per exemple, a les trobades sobre comerç de l’any 2004 a la Universitat Metropolitana de Manchester.

Al llarg del dia, els comerciants de Begur varen poder intercanviar idees i compartir dinàmiques promocionals; a part d’altres aspectes interessants com visitar diferents establiments que han reinventat el seu negoci.

És una bona manera d’agafar idees, d’obrir-nos a nous plantejaments, enginy i enfocs“, va dir el regidor Eugeni Pibernat.


Nota de premsa > www.begur.cat