GRAN CENTRE GRANOLLERS | ACCIÓ SOLIDÀRIA | NADAL 2017

GRAN CENTRE GRANOLLERS | ACCIÓ SOLIDÀRIA | NADAL 2017

Gran Centre Granollers i l’Obra Social “la Caixa” destinaran el 5% del recaptat en les compres nadalenques a la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers per:

Millorar l’estada dels infants al Servei de Pediatria a Granollers

 

Granollers, 8 de desembre de 2017.- L’associació de comerciants i empreses de serveis Gran Centre Granollers, juntament amb l’Obra Social “la Caixa”, sensibles a les necessitats socials de les diferents entitats de Granollers, destinarà aquest any el 5% del recaptat durant les compres nadalenques a la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers.

Import que permetrà millorar l’atenció infantil del Servei de Pediatria de Granollers al:

– Incorporar un projecte d’atenció als infants amb Animadors – Pallassos hospitalaris durant un any, amb una sessió setmanal, per minimitzar la seva por i angoixa quant estan malalts al crear un espai més amigable.

– Canviar la roba de treball del personal de pediatria amb colors vius i motius infantils per tal d’assolir, per part dels infants, un major apropament i col·laboració suprimint d’aquesta manera les bates blanques que solen ser més impactants i que els petits identifiquen amb el procés de la malaltia, l’hospitalització i alguns tractaments ja viscuts per ells.

A l’acte assisteixen:

Laura Sabatés, presidenta de Gran Centre Granollers, dóna les gràcies a tots els que fan realitat aquesta donació: associats/des, clients i a l’Obra Social “la Caixa”. Acció que potencia els eixos comercials de la ciutat i reforça un dels pilars de l’Associació: la SOLIDARITAT. Una campanya anual amb la qual treballem fent territori, alhora que ens fem visibles i ens apropem a la ciutadania. I enguany, estem molt contents de “VESTIR i OMPLIR DE SOMRIURES la planta de pediatria de l’Hospital de Granollers”, creant un espai més alegre amb els pallassos hospitalaris i les casaques infantils. La qual va comentar en nom de Marc Rosell, director d’àrea de negoci del Vallès Oriental – Granollers de CaixaBank que la prioritat de l’Obra Social “la Caixa” és la de retornar a la societat una part dels beneficis, fent reals els valors de l’entitat; lideratge, confiança i compromís social.

Dr. Rafael Lledó, director general, i la Dra. Pilar Llobet, cap del Servei de Pediatria, de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers; un centre d’atenció sanitària, socio-sanitària i social dins del sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya (SISCAT). Comenten que aquestes iniciatives milloren el procés assistencial dels infants al apostar per l’HUMOR i la DISTRACCIÓ a mode deparèntesi” pels nens i nenes que han d’afrontar el temor d’anar a l’Hospital i les llargues estones de tractament.