GASTROTAPES 2017

GASTROTAPES 2017

4a edició del Gastrotapes

 

Dilluns, 6 de març, es va realitzar la roda de premsa de la ruta de tapes de Granollers –que organitza el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental amb la col·laboració de l’Ajuntament, Moritz, Àgora, Fruits Sagarra, Enate, Gran Centre i Comerco – i comptarà enguany amb 22 establiments participants, la mateixa xifra que l’any passat, els quals oferiran una tapa i una beguda per 3€.

La iniciativa es durà a terme del 10 al 31 de març, una setmana més respecte a les edicions passades!

Amb aquesta iniciativa el gremi pretén dinamitzar l’activitat econòmica del sector i la ciutat!

S’ha editat un passaport de la ruta que possibilitarà, quan s’omplin les quatre caselles amb els segells de diferents establiments participants, per votar la tapa més popular. A més, un jurat atorgarà un premi a la tapa més elaborada.

gastrotapes_urna

Els participants que utilitzin el passaport de la ruta per exercir el vot, entraran en un sorteig, per optaran als següents premis:

1 sopar per a dues persones en un dels restaurants participants

1 val de compra de Gran Centre

1 curs de cuina

Per a la Gastrotapes 2017 s’han editat desplegables amb l’adreça de cada participant i amb la fotografia de la tapa que ofereixen. Per tal de facilitat la localització dels establiments hi haurà un element identificador amb el logotip de la ruta a l’entrada. Així mateix, com en anteriors edicions, es podrà dipositar la butlleta a les urnes que hi haurà a cada establiment.

gastrotapes_cartell2017