Fira de l’Ascensió 2017 a GRANOLLERS

Fira de l’Ascensió 2017 a GRANOLLERS

Fira de l’Ascensió 2017 a GRANOLLERS

logo-ascencio-2017

El gran aparador del Vallès Oriental per a totes aquelles empreses de productes i serveis que volen impulsar el seu negoci.

Aquest any, amb el pregó de Carme Esplugas – exalcaldesa de Granollers – va marcar ahir l’inici; acompanyada de la comitiva municipal i els Gegants Grossos de la ciutat.

grancentre_granollers_ascencio_3

Del 25 al 28 de maig el Parc Firal de Granollers acollirà la 67a edició de la Fira de l’Ascensió.

Amb 160 expositors, sense oblidar els sectors més tradicionals com l’agricultura i la ramaderia. També hi podreu trobar sectors com: el motor, el turisme, l’agricultura i la ramaderia i la indústria; ben secundats per una programació d’oci: amb els jocs de taula i la gastronomia, com a principals actors.

Una bona manera de créixer i sumar esforços, per mostrar el potencial i promocionar l’economia amb un certamen anual multisectorial de la comarca!

A banda, la celebració d’aquesta cita econòmica es complementa amb diversos actes i activitats: festes populars, activitats familiars, la passada de l’ascensió, barraques, teatre, exposicions, tertúlies i esports.

programacio-lascensio-2017-granollers


Descarrega’t la programació al següent enllaç > http://www.granollers.cat/sites/default/files/photos/2017/05/programacio-lascensio-2017.jpg

I, per més informació, consulta la web > http://www.granollers.cat/ascensio