L’Experiència de GRAN CENTRE GRANOLLERS, a càrrec de Laura Sabatés

L’Experiència de GRAN CENTRE GRANOLLERS, a càrrec de Laura Sabatés

L’Experiència de GRAN CENTRE GRANOLLERS, a càrrec de Laura Sabatés


El passat Dimecres, 26 de setembre, l’Associació de comerciants i empreses de serveis de Gran Centre Granollers dins del taller d’Experiències de gestió del comerç urbà de la Diputació de Barcelona, presentaren l’evolució de la l’Associació del passat al present amb la mirada posada al futur.

Objectius

– Conèixer noves formes de gestió i promoció del comerç urbà

– Analitzar i valorar aquestes experiències per explorar i identificar noves línies d’actuació

– Facilitar l’intercanvi de coneixement i experiències entre els professionals dels Ajuntaments

– Treballar en la supramunicipalitat i la cooperació entre municipis

Destinataris

Tècnics i responsables municipals de comerç dels ens locals de la demarcació.


Ponència de la Laura Sabatés, Presidenta de l’associació de comerciants Gran Centre de Granollers, a la formació: Curs d’experiències en la gestió del comerç urbà


 

L’associació va néixer el 1995 amb la idea visionaria de treballar a la ciutat com a COMERÇ IMPLICAT, treballant amb entitats i col·laboradors per un WIN TO WIN. Amb els 4 pilars de: CIUTAT, CULTURA, COMERÇ I SOLIDARITAT per un model comercial amable per les persones i amb la mirada posada de portes en fora. Les 20 anys de trajectòria de GRAN CENTRE avalen la feina feta; lluitant per peatonalitzat el centre, afegit mobiliari urbà amb les cadires de boga i treballant sempre pels valors que els caracteritzen amb la perspectiva de fer xarxa i recerca de sinergies amb el teixit de Granollers.

Vídeo dels 20 anys > https://youtu.be/Zl-3ZpxcrQo

No parlem de comprar, doncs no podem competir amb les grans franquícies, és per això que busquen un a + a + per anar guanyant en visibilitat i diferenciar-se dels altres territoris amb accions i activitats de dinamització trencadores, com la CAMPANYA JO T’ESTIMO + amb la qual ens donaren un premi nacional l’any passat o l’activitat de GRN per fer l’Aparador + gran del món amb la qual hem quedat segons enguany.

Vídeo de la CAMPANYA JO T’ESTIMO + >  https://youtu.be/Jqew01z6Q64

Activitat:  GRN – Aparador + gran del món > https://youtu.be/Op4rUNBNipA

S’ha professionalitzat l’estructura i disposen d’una junta molt activa amb una web renovada, fent ús de les noves tecnologies per créixer en visibilitat, i treballant la marca online a les xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram i Youtube.

Vídeo de la web >  https://youtu.be/uYwIdWYh4yc

Pàgina web > http://grancentre.cat

Mirem el futur amb una FORMACIÓ IN COMPANY personalitza pels socis, amb el suport de l’Ajuntament de Granollers; doncs volen créixer junts! Col·laborem també amb ells per posar en valor els establiments de la ciutat amb una gala de PREMIS DEL COMERÇ que inicia la primera edició el proper mes, reconeixent i posant en valor el teixit comercial de Granollers.

Alhora que formem part de la FUNDACIÓ COMERÇ CIUTADÀ amb la visió d’obrir fronteres i establir llaços amb les ciutat veïnes, a més d’ampliar activitats i buscar cada cop més les empreses de serveis; al ser el nou motor de les ciutats. En la qual també treballem amb el projecte de l’OBSERVATORI DE CENTRE URBANS de Catalunya, doncs l’activitat comercial condiciona l’espai públic i urbà.

Pàgina web >  www.comerciutada.cat