Dimecres, 21 de març les 20:30h, us esperem a la conferència de PILAR MUNTAN

Dimecres, 21 de març les 20:30h, us esperem a la conferència de PILAR MUNTAN

Dimecres, 21 de març, a les 20:30h a la Sala Tarafa de Granollers

(Carrer de Corró, 47 de Granollers)

 

 SOM EL QUE COMUNIQUEM: EINES DE COMUNICACIÓ CONSCIENT

 

amb PILAR MUNTAN

 

Coach diplomada amb PNL, Practitioner, Màster i Trainer en PNL, Experta en Midfulness per a la gestió de l’estrès, Analista de perfils conductuals DISC, Màster en Direcció de Màrqueting i Màster en Comunicació empresarial i institucional.

Coneix-la a: www.pilarmuntan.com


Vols conèixer el teu perfil de conducta?

Vols saber quins són els teus punts forts i els teus punt febles?

Vols millorar la manera de comunicar-te?

Una de les premisses de la PNL ens diu “NO PODEM NO COMUNICAR” així que constantment, al llarg de les nostres vides, estem comunicant. Sabíeu que només el 7% del procés comunicatiu correspon a les paraules i el 93% a la comunicació no verbal i el to de veu? D’aquí la importància de prendre consciència no només del què transmetem, sinó de com ho transmetem i dels resultats que obtenim amb tot el que transmetem.

En aquesta sessió coneixerem quin és el nostre perfil comunicatiu a través del TEST DE PERFIL DE CONDUCTA D.I.S.C., que ens ajudarà a identificar els nostres punts forts i els nostres punts febles, alhora que ens permetrà reconèixer els perfils de les persones amb les que ens relacionem, tant en el context personal com en el professional. De manera que, sortirem de la sessió amb una nova “caixa d’eines” que ens permetrà millorar la nostra comunicació i, per tant, la nostra interlocució i la nostra relació amb els qui ens envolten.


Conferencia_PilarMuntan