Dimecres, 20 de desembre a les 20h, gaudirem de la conferència de Nadal amb la projecció del documental: ULU

Dimecres, 20 de desembre a les 20h, gaudirem de la conferència de Nadal amb la projecció del documental: ULU

Dimecres, 20 de desembre, a la Sala Tarafa de Granollers

“ULU: UN LATIDO UNIVERSAL”

Director: JORDI MUÑOZ

(Joan del Cor)

 


Què hi ha de cert en l’afirmació: “deixar-se portar pel cor pot ser un bogeria”? Què li està passant a l’ésser humà que sembla que s’està oblidant del seu cor?

Seria possible una vida guiada des del cor? Perquè les tradicions i cultures, sobretot les més ancestrals, fan referència a la importància del cor a la vida quotidiana?
S’ha tornat una part de la humanitat insensible al que està passant a la seva al voltant i al món on viu? Serà el cor l’espai on es troben tots els valors necessaris per la vida?

ULU ha registrat “la veu” del cor de més de 70 persones molt diferents entre si, que comparteixen i mostren claus, les possibilitats d’un paradigma que succeeix, quan es pren aquesta decisió: sentir, escoltar i seguir al cor.
Converses inspiradores i sinceres amb persones de sectors de la societat com: economia, educació, salut, banca, biologia, música, política, física, misticisme, dansa, alimentació, comunicació, família, joves, associacions d’ajuda a uns altres, etc., entreteixides per belles imatges, so, música i un fil conductor, l’experiència viscuda pel director, Joan Muñoz, a través del camí que es desvetlla en aquesta aventura.


Heart in your hands

Començarem la projecció del documental a les 20h, assaborirem el brou de Nadal a càrrec d’El Xiprer i sortejarem entre tots els assistents una EXPERIÈNCIA a l’AIRE ANCIENT BATHS de VALLROMANES !!!

AIRE DE VALLROMANES

www.beaire.com