Dijous, 28 de juny, conferència de CRISTIAN DUMITRACHE a “El repte de ser persona”

Dijous, 28 de juny, conferència de CRISTIAN DUMITRACHE a “El repte de ser persona”

Dijous, 28 de juny, a les 20:30h a la Sala Tarafa de Granollers

(Carrer de Corró, 47 de Granollers)

 “Veure més enllà de l’abast de l’ull, en la profunditat de la persona”

 

Tècnica Al Ferasa

amb CRISTIAN DUMITRACHE


T’agradaria saber quin tipus de persona tens al davant mirant-la a la cara només en veure’l? Saber si és una persona noble? Afable? Oberta? Sincera? Equilibrada? O pel contrari, saber si estàs davant d’una persona tancada? Amb prejudicis? Capritxosa? Rancorosa? Solitària? Oportunista? Traïdora? 

Doncs amb la tècnica Al Ferasa hi tens la clau per a conèixer tot això només mirant la cara de la persona. Al Ferasa, és una ciència desenvolupada fa milers d’anys pels beduins, les tribus nòmades de parla àrab que vagabundejaven pels deserts del mitja Orient. 

Al Ferasa, partint de la forma i les faccions de la cara, ens ensenya com comunicar-nos millor amb els demés, a mesura que desenvolupa un major coneixement dels demés i de nosaltres mateixos. Ens permet preveure quan pot sorgir un problema, molts cops abans de que aparegui. Al Ferasa millora les nostres relaciones en general i ens permet un profund coneixement de nosaltres mateixos, de les nostres potencialitats i també de les persones amb qui ens relacionem.

Wael Abdul-Hamid – Fundador

Si vols conèixer més coses, t’esperem a la conferència!

Cristian Dumitrache – Soci comercial i professor

Consulta la seva web > http://alferasa.com


Presentacio_CristianDumitrache