Conferència: POT LA MEVA INTENCIÓ INFLUIR EN EL MEU FUTUR? amb CARME BOÓ

Conferència: POT LA MEVA INTENCIÓ INFLUIR EN EL MEU FUTUR? amb CARME BOÓ

Ahir, Dijous 23 de febrer, CARME BOÓ va presentar-nos la seva conferència a la Sala Tarafa de GRANOLLERS sobre:

POT LA MEVA INTENCIÓ INFLUIR EN EL MEU FUTUR?

La intenció quàntica. La espiritualitat de l’esperança, la psicologia de la realitat

 

En la qual varem poder profunditzar en aquells aspectes que formem part de l’invisible, com: el pensament, el camp emocional, els desitjos; així com amb les investigacions que ens apropen al paradigma del canvi de consciència.

Un/a s’ha de valorar, saber estimar i estimar els altres, no enfadar-se i relativitzar diferents situacions difícils; estar bé amb un mateix són punts clau per donar aquest salt quàntic.

Un cop finalitzada la conferència, la Carme ens va captivar amb la seva veu mitjançant una cançó. Motiu pel l’acte va concloure d’una forma molt emocionant, doncs els assistents van formar una gran rotllana alhora que es cantava la cançó de NAMASTÉ.