L’experiència de la guanyadora del CREUER PEL MEDITERRANI sortejat aquest NADAL 2016 !!!

L’experiència de la guanyadora del CREUER PEL MEDITERRANI sortejat aquest NADAL 2016 !!!

Sandra Corominas va ser la guanyadora del CREUER PEL MEDITERRANI de Nadal 2016 i ens explica la seva experiència !!!

 

Dissabte, 14 de gener, es va sortejar d’entre + de 7.000 butlletes un CREUER PEL MEDITERRANI; l’acció de dinamització comercial aportada per GRAN CENTRE les passades festes Nadalenques, amb la participació de tots els seus establiments associats.

La guanyadora del premi va ser Sandra Corominas Segura, Granollerina des de fa 16 anys, que va omplir la butlleta al forn de pa i pastisseria Turris; comerç associat a GRAN CENTRE GRANOLLERS.

entreda_premi_sorteig_creuer_gancentre

Ahir, li férem una ENTREVISTA:

Què és el que més t’ha impressionat del vaixell?

Totes les instal·lacions eren espectaculars, amplies, amb els  detalls cuidats. Una verdadera ciutat flotant. Però la millor sorpresa va ser poder disposar d’una habitació exterior, gran i bonica. Despertar-se i veure el mar des del llit no té preu. És preciós!

Quina valoració fas del servei i les instal·lacions?

Personalment crec que el servei és el que dóna més valor a un creuer. Multitud de gent dedicada a fer immillorables les teves vacances, sempre amb un somriure i disposats a ajudar-te en el que necessitis.

Perquè recomanaries fer un creuer?

Un creuer et permet veure còmodament diferents destins, tot i que no amb profunditat, mentre disfrutes d’unes vacances de luxe, en les que la teva única preocupació és passar-ho bé. Sona bé oi?

Repetiries l’experiència?

Oi tant! Que em regaleu un altre creuer? Només m’heu de dir quan he d’embarcar, jajajajajaja!!

Volia agrair a Gran Centre Granollers aquest regal, a Viatges Tejedor per les facilitats i amabilitat en la gestió, a les noies de forn Turris per la seva simpatia i per animar-me a omplir aquella butlleta i per últim, tot i que no menys important, a la mà innocent que va treure la meva butlleta. Gràcies a tots!

PREMI: Creuer pel Mediterrani de 5 dies i 4 nits per 2 persones, del 23 abril al 27 abril 2017.

Per BARCELONA > PALMA DE MALLORCA > MARSELLA (FRANÇA) > SAVONA (ITÀLIA) > BARCELONA a bord del Costa Favolosa.


Amb el suport de: