Entrevista a IOLANDA VICENT sobre la conferència: SER FELIÇ A LA FEINA – Ecologia de Vida

Entrevista a IOLANDA VICENT sobre la conferència: SER FELIÇ A LA FEINA – Ecologia de Vida

GRAN CENTRE GRANOLLERS participa a la SETMANA DEL COMERÇ amb la conferència:

SER FELIÇ A LA FEINA

“Ecologia de Vida”

amb IOLANDA VICENT

Dijous 23 de març, a la Sala Tarafa de Granollers


ENTREVISTA A LA PONENT: IOLANDA VICENT

– Has canviat de feina recentment?

Si. Tot i que era molt feliç a la feina anterior, ara fa un any vaig prendre la decisió de dedicar-me per complet al meu propi projecte professional d’acompanyament a persones i organitzacions en moments de canvis personals i/o professionals.

– Ets feliç a la feina actual? Perquè?

I tant! Sóc molt feliç! 

Perquè a la meva feina activo i potencio el meu talent, la creativitat i la meva vocació de servei i ho comparteixo amb altres persones, clients i col·laboradors, aconseguint l’equilibri entre donar i rebre que a mi em fa feliç.

– La felicitat depèn d’un mateix, de l’entorn, de les tasques o dels companys …?

Totalment d’un mateix! 

L’entorn, les circumstàncies i les persones amb les que ens relacionem, tant a la feina com a la vida en general, poden ser o no ser l’ideal per a nosaltres, però en canvi si ser-ho per a altres persones. Per això crec que són tant importants l’actitud i els valors propis que ens poden ajudar a adaptar-nos i fins i tot a canviar aquesta situació, buscant l’equilibri i la sostenibilitat en totes les accions que emprenem per ser més feliços.

– Com podem ser feliços a la feina?

No crec en fórmules màgiques per ser feliç, ni a la feina ni enlloc, i en tot cas cadascú haurà de trobar la seva pròpia fórmula.

En el que sí que crec és en la responsabilitat, i en aquest cas, la de decidir: Ser Feliç

Confio absolutament en el poder de les persones per treure tot el seu potencial davant dels moments de incertesa o desànim, per accedir a aquest potencial de recursos i capacitats recomano un bon nivell d’auto coneixement i de consciència del que som i del que volem ser.

– Què és l’Ecologia de Vida?

L’Ecologia de Vida és una Filosofia de vida que té per objectiu la recerca del benestar sostingut en el temps i en el entorn en el que vivim.

Aquesta filosofia ha anat derivant en un Mètode, que hem començat a desenvolupar amb la meva col·laboradora, Meritxell Viñals, de Salut Conscient. 

És un mètode que s’orienta a fer una revisió conscient de la nostra salut, el nostre cos, les nostres creences, emocions i relacions, en diferents àmbits de la nostra vida, tant personals com professionals. 

Identificant d’on partim, podrem enfocar els nostres propòsits de felicitat de manera congruent, prenent decisions i actuant ecològicament, adoptant bons hàbits físics, mentals i emocionals i sent respectuosos amb nosaltres mateixos i amb el nostre entorn.

Conferencia-IOLANDA-VICENT

 


Aquest conferència forma part de la primera edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa pionera i de país, que concentrarà en pocs dies un bon nombre d’esdeveniments de promoció, d’intercanvi d’idees i experiències, espais de trobada arreu del territori català del 20 i el 26 de març.

El comerç és una activitat econòmica caracteritzada per la creació intensiva d’ocupació i per una professionalització creixent; mentre que els establiments comercials són un espai d’interacció on la competitivitat empresarial va de la mà de les relacions entre les persones, de la transmissió dels valors socials i de la participació en la comunitat.

Aquesta acció és un reconeixement a aquesta funció social, una setmana plena de propostes engrescadores, tant per als treballadors i treballadores del sector, com per al conjunt de la ciutadania.

Consulteu les activitats programades a la web > Setmana_Comerç_2017