100 PERSONES ASSISTEIXEN A LA CONFERÈNCIA “EL REPTE DE SER PERSONA” AMB VALENTÍN NUÑEZ

100 PERSONES ASSISTEIXEN A LA CONFERÈNCIA “EL REPTE DE SER PERSONA” AMB VALENTÍN NUÑEZ

“LA REVOLUCIÓ DE LA CONSCIÈNCIA: UN MÓN MILLOR ÉS

 

La quarta conferència del 16è cicle del repte, conduïda per Valentín Núñez va aplegar més de 100 persones a la Sala Tarafa.

Si estem disposats a treballar per un món millor, segur que  serà possible. Valentí Núñez presentà a través d’una il·lustració d’una nena que sostenia entre les mans un planeta petit, amb fulles verdes, en la que s’intuïa una atenció plena en el que feia. Núñez convençut que el món ha de ser guiat per dones, posar com exemple els nens i nenes Indigo, que per ell són son els cridats a liderar el canvi.

Tot seguit va presentar una sèrie de diapositives per explicar d’on venim i en quina situació “mundial” estem:

  • Donald Trump president dels Estats Units, Incògnites con el Brexit, situació Veneçuela…, situació Catalunya conflicte que no sabem on anirà, es descobreix altres polítiques com VOX, Iyadisme, Síria, refugiats…, l’escalfament del planeta, la naturalesa en estat pur: erupcions volcans, huracans, tsunamis…, l’economia piramidal, les elits financeres generen les crisis.

Tot això és el que veiem a les notícies, les bones noticies no ens arriben mai, no posem atenció, passen desapercebudes.

En Valentín ens comenta diferents notícies optimistes extretes de la pàgina web: “The happy broadcast” https://www.thehappybroadcast.com/

Seguidament ens explicà el significat de la CO-CREACIÓ que és crear el que realment desitgem. Posant la teva atenció a coses positives crearàs coses positives.

No es tracta de veure per a crear sinó crear per veure.

En el transcurs de la conferència hi va haver problemes tècnics i no es va poder projectar un vídeo de la visió dels maies. En Valentí molt amablement ens ha indicat el link per que el puguem gaudir: (estigues atent, penjarem el link properament)

Finalment en Valentí ens explicà qui era Hermes Trismegisto, “el elegido de los Dioses” que va viure a l’antic Egipte i va crear les bases fundamentals dels aprenentatges esotèrics que es coneixen avui dia, ensenyances hermètiques així com les 7 lleis per les què es regeix l’univers que s’expliquen al llibre El Kybalion:

  1. MENTALISME. Tot és ment, l’univers és mental
  2. CORRESPONDÈNCIA. Com és a dalt és a baix; com és a baix és a dalt.
  3. VIBRACIÓ. Res està immòbil, tot es mou, tot vibra.
  4. POLARITAT. Tot és doble, tot té dos pols; tot té el seu pol oposats; els semblants i els antagònics són el mateix, els oposats són idèntics en naturalesa, però diferents en grau; els extrems es toquen; totes les veritats són semi veritats; totes les paradoxes poden reconciliar-se.
  5. RITME. Tot flueix i re flueix; tot té els seus períodes d’avanç i reculada; tot ascendeix i descendeix; tot es mou com un pèndol; la mesura del seu moviment cap a la dreta, és la mateixa que la del seu moviment cap a l’esquerra; el ritme és la compensació.
  6. CAUSA I EFECTE: Tota causa té el seu efecte; tot efecte té la seva causa; tot succeeix d’acord amb la Llei; la sort no és més que el nom que se li dóna a una llei no coneguda; hi ha molts plans de casualitat, però res escapa de la llei
  7. GENERACIÓ: La generació existeix per onsevulla; tot té els seus principis masculí i femení; la generació es manifesta en tots els plans.

Finalment ens va passar un vídeo del doctor Jorge Carvajal en el que ens explicava el concepte de la Sinergètica i acabàrem la xerrada amb les abraçades dels assistents i el sorteig del llibre recomenat pel Valentín: Las nueve revelaciones  de James Redfield.

Ens retrobem el proper 21 de febrer amb la xerrada de Xavier Plana: Inspiració + Motivació + Acció = Transformació, un dels primers ponents que inicià al 2003 junt amb el Xavier Guix i en Francesc Serra, el nostre cicle El Repte de ser persona, avui.

Us hi esperem!!

 Coneix-lo a: www.crea2vida.com