Dijous, 24 de maig, nova conferència de XAVIER GUIX a “El repte de ser persona”

Dijous, 24 de maig, nova conferència de XAVIER GUIX a “El repte de ser persona”

Dijous, 24 de maig, a les 20:30h a la Sala Tarafa de Granollers

(Carrer de Corró, 47 de Granollers)

ELS ORDRES DE L’EXISTÈNCIA

Una tendència molt humana és intentar ordenar l’existència, els fets que passen, l’univers …

Sovint, però, aquests ordres es desendrecen i sembla que tornem al caos.

En aquesta conferència reflexionarem sobre alguns d’aquest ordres que ens ajuden a interpretar això que en diem món o realitat.

amb XAVIER GUIX


Psicòleg General Sanitari (adscrit al Col·legi de psicòlegs de Catalunya), Director de GUIXADES Comunicacions SL., Director d’ESPAI SINÀPTIC, grup de recerca i formació en l’auto-coneixement.

Formador en Habilitats Directives, Comunicació,  Trainer’s, motivació i treball en equip. Col·laborador a  EADA (escola d’alta direcció d’empreses), Formador en Ecologia Emocional per la Fundació Àmbit

Formador en el Màster de “Desarrollo personal y liderazgo” i d’Educació Emocional de la UB. Col·laborador als mitjans de comunicació i revistes especialitzades en temes psicològics. Conferenciant internacional.

Autor dels llibres: “Ni m’explico, ni m’entens” Els laberints de la comunicació, “Si no ho crec, no ho veig”, “Mentre em miren”, “Descontrólate”, “Amb tu però sense tu”, “El sentit de la vida o la vida sentida”, “Pensar no és gratis”, “Atreveix-te a dir no”, “T’estimo tant”, “Jefes”, “Voler voler és poder”, “Malviure d’il·lusions” i “¿Por qué dios creó las moscas?”

Coneix-lo a: www.espaisinaptic.com


Presentacio_Xavierguix