COMPARTIM I ASSABORIM EL NADAL A GRAN CENTRE !!!

COMPARTIM I ASSABORIM EL NADAL A GRAN CENTRE !!!

Ahir, Dimecres 14 de desembre, a les 20:30h a la SALA TARAFA varem escoltar la conferència CONNECTANT AMB L’ABUNDÀNCIA amb ÀLEX MARTÍNEZ MIRALPEIX

abundancia

3a conferència del 14è cicle: “Més enllà del repte de ser persona”

Tractarem el concepte Abundància, que ens pot semblar llunyà i només reservat a uns pocs, a través del llibre “Un Curso de Milagros” varem poder veure que és molt més proper, i ens ajuda a poder estar més connectats entre nosaltres per l’assoliment de la plenitud. No podem ignorar que estem a prop de l’abundància i, el que és més important, ignorem que podem obtenir l’abundància pel que és bo com pel que és dolent en funció de com tenim orientada la nostra ment. Per aquesta raó connectar també significa deixar enrere hàbits i trobar noves vies per connectar i tenir l’abundància més a prop. Ens preguntarem:

I si tu poguessis connectar amb l’Abundància?

I si tu poguessis connectar amb facilitat?

I si a més poguessis ajudar a que els altres també hi connectessin?

Quelcom essencial per poder generar Abundància des del punt de vista més pràctic és l’educació financera, que no s’ensenya enlloc. Per aquesta raó també varem recórrer al saber dels llibres com “El hombre más rico de Babilonia” o el saber d’experts com Robert Kiyosaki.


conferencies_grancentre_3

Varem obrir les portes de la SALA TARAFA a les 20h, per compartir i assaborir el brou de Nadal cuinat per la Mercè Riera de “El Xiprer”. Espai en el qual Montse Caussa, vicepresidenta de GRAN CENTRE, va fer entrega del XEC SOLIDARI de 380€; diners recollits al sopar del 20è aniversari de l’associació el 7 de juliol del 2016.