Conferència amb CARME BOÓ a “El repte de ser persona”

Conferència amb CARME BOÓ a “El repte de ser persona”

Dijous passat, 24 de gener, a la Sala Tarafa de Granollers varem participar a la Conferència de CARME BOÓ

 

 VIURE LA MORT PER NO DEIXAR MORIR LA VIDA


Què passa desprès de la mort? Estem convençuts que quan morim el nostre cos desapareix i la nostra consciència deixa d’existir.

Però, mitjançant les experiències de mort que algunes persones han patit cada cop estem més convençuts que desprès del traspàs l’energia continua, els pensaments i l’energia elèctrica influeixen en la matèria.

No tenim cultura de la mort i, això, ens fa vulnerables alhora de fer el dol. L’escepticisme no ens deixa veure les coses més enllà, i no podem assumir el que no comprenem. Perquè la consciència no s’acaba quan arriba la finitud.

La Carme ens va explicar la ciència del cos hologràfic, el que coneixem com l’aura i els principis amb el què es pot mesurar: color, calor, vibració i expansió o contenció. Mitjançant anàlisis continuats de les ones cerebrals, podem trobar diferències d’estat i fisiologia.

Durant la conferència es va fer esment de persones que estudien aquesta ciència com les investigadores:

Paloma Cabadas, autora del Programa Evolución Consciente (PEC). Investigació sobre l’evolució de la consciencia: www.palomacabadas.com

Dra. Luján Comas, de la qual podreu trobar molts vídeos on explica les seves investigacions sobre el tema: “Existeix la mort?

La conferència va concloure amb la projecció dels següents vídeos: www.youtube.com/watch?v=gCqSEx-S9bI

Sens dubte, una conferència basada en la física quàntica que: ENS OBRE LA CONSCIÈNCIA A AFRONTAR QUE LA MORT NO ÉS LA FINITUDConsulta la web de la conferenciant: www.carmenboo.com