Conferència de BALDI FIGUERAS al cicle de “El repte de ser persona” de GRAN CENTRE GRANOLLERS

Conferència de BALDI FIGUERAS al cicle de “El repte de ser persona” de GRAN CENTRE GRANOLLERS

GENERA NOUS CONTACTES I OPORTUNITATS
APRÈN I PRACTICA LES BASES DEL “NETWORKING EFECTIU”


El passat Dijous, 22 de febrer, varem escoltar la conferència interactiva que en Baldi Figueras a Granollers; un coach especialista en el desenvolupament d’habilitats i competències per la gestió del canvi, treball en equip i auto-lideratge.

La xerrada va començar amb la projecció d’un vídeo, en qual acabava preguntant-nos: com aconseguir que una gota d’aigua no desaparegui? … va deixar la pregunta a l’aire, i ens va demanar que la contestéssim al final de la conferència.

Ens va explicar que la base principal del NETWORKING és construir relacions amb persones del nostre entorn professional que vulguin fer negocis, o amb les que puguis fer-ho en un futur d’una forma o altra; alhora que serveix en el dia a dia en l’àmbit personal.

Va fer aixecar els assistents, buscar persona que no coneguem  i xerrar amb ella fins que ell toques una campana al cap d’un minut. Un cop fet l’escercici, va preguntar què havia passat? … entre les respostes, la majoraria digueren que: havia estat un temps curt per expressar-se, havia estat interessant, no sabia què dir i els havia inquietat.

Baldi va preguntar si algú havia intercanviat targetes, i va explicar que el intercanvi de targetes es coneixia com a: EGO-NETWORKING. Doncs per trobar i generar oportunitats un de ser generós amb els altres, però també amb un mateix. D’aquesta manera, es poden aconseguir contactes i generar vincles emocionals; trobant un entorn de networking en qualsevol moment.

Va recomanar facilitar a l’altre persona alguna cosa, com parlar i escotlara, i va comentar que les persones que tenim ara mateix al voltant tenien les mateixes inquietuds que un mateix. Cal facilitar a l’altra persona contactes, recursos per trobar la informació, donar idees i convidar a trobar camins per cercar allò que es busca.

Seguidament, va repetir l’exercici del principi però deixant un marge de 6 minuts. Al posar a la pràctica la teoria apresa, els assistents van parlar intensament i sorgiren converses molt interessants. Entre ells, es va crear una molt bona relació al mostrar-se més oberts i generosos amb els altres, com havia recomanat en Baldi.

I, la resposta a la pregunta: com aconseguir que una gota d’aigua no desaparegués? DEIXANT-LA ANAR AL MAR …

Una interessant conferència i experiència per ajudar-nos a trobar allò que busquem!


Coneix-lo a: www.baldifigueras.com