Conferència d’ANTONIO JORGE LARRUY a GRAN CENTRE GRANOLLERS

Conferència d’ANTONIO JORGE LARRUY a GRAN CENTRE GRANOLLERS

LA MEDITACIÓ COM A EINA PER A SIMPLIFICAR LES NOSTRES VIDES

amb ANTONIO JORGE LARRUY

 

El passat dijous, 26 d’abril, 89 persones assistiren a la conferència d’ANTONIO JORGE LARRUY a la Sala Tarafa de Granollers.

 

Antonio Jorge va iniciar la xerrada amb aquestes paraules: La vida és màxim estrès, doncs el coneixement prové del nostre interior.

Seguidament, ens va parlar sobre la naturalesa: la seva plenitud acompanyada de pau i la seva capacitat d’irradiar tranquil·litat encara que les condicions siguin adverses.

L’ésser viu actua sense saber-ho de forma conjunta i d’aquí es va comentar que radica la font del coneixement que és: el NO SABER, doncs tenim l’atenció plena, absent de creences, intencions i idees.

Però … la nostra ment boicoteja la nostra felicitat i per sort tenim la son (que és el moment on parem, la meditació perfecta, ens soltem, ens alliberem…). Ens deixem i no hi ha cap sensació de por, tristesa, preocupació ni motiu.

Antonio Jorge ens va donar unes pautes per evitar que la nostra ment ens impedeixi ser feliç:

1. ATURAR-SE, ESTAR. Atura’t, estàs aquí.

Respiració, consciència del cos i determinació profunda.

2. RECUPERACIÓ DE LA CONSCIENCIA. Mirar, adonar-me! No pretendre.

S’ha d’aprendre que les coses passen lliurement.

3. ESTIMAR. Primer som nosaltres mateixos.

Rendir-se a la pau que ens obrirà la porta a tot: llum, riquesa i naturalesa profunda.

I va finalitzar, oferint una meditació als assistents alhora que escoltàrem l’ària: Nessun Dorma“El secreto de la plenitud no es que pasen unas cosas en lugar de otras, sino vivir a fondo lo que hay en cada instante”.

Antonio Jorge Larruy

Creador del centre Espacio Interior, on des de 1995 acompanya a les persones a descobrir la seva veritable identitat, a ser nosaltres mateixos; en definitiva, a viure en plenitud i a descobrir una felicitat interior incondicional.

Autor dels llibres: Espacio Interior (2009; Luciernaga); Centramientos (2011; Luciernaga) i Vivir sin pensar, vivir en plenitud (2015; Angle Editorial).

Coneix-lo a: www.antoniojorgelarruy.com