“Campanya Publicitària de Nadal 2018” a GRAN CENTRE des de l’òptica dels alumnes d’EDUCEM

“Campanya Publicitària de Nadal 2018” a GRAN CENTRE des de l’òptica dels alumnes d’EDUCEM

Campanya Publicitària de Nadal 2018

GRAN CENTRE amb els alumnes d’EDUCEM

 

El passat divendres, 22 de juny, es va realitzar l’entrega de premis GRAN CENTRE 2018 als alumnes del CFGM en Gestió Administrativa d’EDUCEM. Aquests premis pretenen apropar el comerç de proximitat als estudiants de Formació Professional mitjançant casos provinents del món real, que els estudiants han de desenvolupar al llarg de tot el curs com projecte final de Cicle.

Enguany, el tema proposat ha estat la “Campanya Publicitària de Nadal 2018 a GRAN CENTRE”: els estudiants van dissenyar propostes de publicitat per atraure el públic jove a GRAN CENTRE per la campanya de Nadal. Amb aquesta finalitat, es varen realitzat enquestes, entrevistes en profunditat i un estudi de mercat amb un treball de camp, valorant la competència, els sectors, els consumidors i la tipologia de comerços des de diferents visions.

Les campanyes dissenyades han estat desenvolupades pels següents grups d’alumnes i el contingut presentat va ser:

GRUP 1

Joan Argemí, Oriol Cabello i Pol Estapé

Campanya: “ESPORT I SOLIDARITAT”

Esdeveniments a desenvolupar al Nadal amb diferents entitats esportives i una ONG, amb una festa de cap d’Any.

GRUP 2

Àlex Faura, Àlex Jiménez i Ferran Luna

Campanya: “SALUT!”

Sorteig de viatges, futbol sala, xocolatades… tot amb el final d’una “Cursa per la Igualtat” com manera ideal de començar un nou any.

GRUP 3

Vera Barrionuevo, Sergi Gómez i Gina Melo

Campanya: “COCOA-GRAN CENTRE, CUIDA LA TEVA IMATGE!”

Vals de compra, un black friday al Nadal especial per a joves, xerrades amb infuencers en el marc d’una col·laboració entre la coneguda discoteca i Gran Centre.

GRUP 4

Fran Fuentes, Mireya Rodríguez i Miquel Vinyallonga.

Campanya: “GRX, LAST TRENDS IN XMAS”

Sortejos, atraccions, barbacoa i xocolatada, Escape Room, YouTubers i un torneig de Fortnite, … tot dins el marc del Nadal + fashion i estilós.

GRUP 5

Emma Amores, Alejandra Astulla, Laura Crespo i Àlex Pato

Campanya: “OH HAPPY CENTRE”

Transport, mobiliari urbà, esports d’hivern, Open Night nadalenc, Escape Room, megalaser i …. fins i tot una APP nadalenca amb la qual gestionar un concurs de talents obert al públic a les places del centre de la ciutat.

Els guanyadors han estat els Grups 4 I 5 Ex-Aqueo, per l’originalitat de les seves propostes i el nivell de detall com la profunditat dels treballs.

 

A més dels premis, GRAN CENTRE ha ofert als estudiants la possibilitat d’incorporar-se als equips que desenvoluparan algunes d’aquestes iniciatives i iniciar d’aquesta forma el seu camí professional, cosa que des d’EDUCEM valorar com el veritable premi de l’activitat!

Felicitats als guanyadors/res, com als participants, per la bona feina!!!