Paraules sobre vidre amb L’auca del senyor Esteve a Granollers

Paraules sobre vidre amb L’auca del senyor Esteve a Granollers

‘L’auca del senyor Esteve’ és una de les iniciatives que formen part aquest mes de Sant Jordi de “Per l’abril lletres mil” de Paraules sobre vidre.

Des del 8 d’abril els vidres dels aparadors i miralls de 155 negocis associats a Gran Centre Granollers s’han omplert de fragments de l’Auca del senyor Esteve.

 


 

L’activitat Paraules sobre vidre. L’auca del senyor Esteve, organitzada pel Servei de Català, l’associació de comerciants Gran Centre i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Granollers, amb la col·laboració de l’Institut Carles Vallbona; ha celebrat el centenari de la primera representació teatral de L’auca del senyor Esteve (1917), motiu pel qual Granollers ha organitzat un seguit d’activitats relacionades amb aquesta obra. 

40 de fragments de L’auca del senyor Esteve, de Santago Rusiñol, són els que es poden descobrir si es passeja per Granollers; en el recorregut també s’hi podran llegir alguns aspectes descriptius de l’obra. 

AUCA_cartell-teatre

Un retrat que fa Santiago Rusiñol, versionat per Santiago Sans, de la petita burgesia barcelonina, encarnada en una família de botiguers propietaris de la merceria La Puntual. Amb motiu de la celebració del centenari de l’estrena a Barcelona, la companyia granollerina Quatre per Quatre amb coproducció de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) torna a posar a escena l’obra de Rusiñol que l’any 2000 va representar a les festes de l’Ascensió conjuntament amb Gran Centre Granollers.

Direcció: Frederic Roda Fàbregas

Interpretació: Estel Ibars, Núria Vallelado, Maria Mundet, Lourdes Fernández, Miquel Fusté, Montserrat Colomé, Salvador Pardo, Víctor Enrique, Miquel Noguera, Arnau Gallardo, Manuela Vázquez, Anna Escarmis, Ivan Torralbo, Arian Botey, Marga Alerm, Xavier Noguera, Paco Asensio, Pau Sais i Eric Robles.

Amb la col·laboració de: Teatre Auditori de Granollers, Teatre de Ponent i Gran Centre Granollers

 


 

Per més informació:

Teatre de Ponent

Adreça: C/ Ponent, 58-60

Telèfon: 938 498 364

Clica a continuació per comprar entrades online

———————

Sessions:

Divendres, 26 de maig de 2017 – 21h | Dissabte, 27 de maig de 2017 – 21h | Diumenge, 28 de maig de 2017 – 19h

Divendres, 2 de juny de 2017 – 21h | Dissabte, 3 de juny de 2017 – 21h | Diumenge, 4 de juny de 2017 – 19h

Durada aproximada:  120 minuts