2a edició de #PARAULESSOBREVIDRE

2a edició de #PARAULESSOBREVIDRE

2a edició de #PARAULESSOBREVIDRE a Granollers

 

Aquest any es commemoren els 100 anys de la primera representació de l’obra de Santiago Rusiñol: L’auca del senyor Esteve i s’ha difós la vida i obra de l’autor a través dels aparadors dels comerços i empreses de serveis de l’Associació Gran Centre Granollers, amb la col·laboració del Servei de Català i el departament de Cultura de l’Ajuntament.

En aquesta 2a edició de #ParaulesSobreVidre s’ha comptat amb la participació dels estudiants de l‘institut Carles Vallbona. 

grancentre_carlesvallbona

Aquesta és una mostra de la feina feta:

A més, el dia de Sant Jordi, la Porxada acollirà una lectura popular de L’auca (de 18 a 19.30 h), oberta a la participació de tothom. Entre les persones que llegeixin, es sortejaran 2 entrades per anar a veure l’obra de teatre al Teatre Ponent de Granollers.

Llegim L'auca del senyor Esteve per Sant Jordi

L’auca del senyor Esteve, que l’any 2000 es van dur a escena la cia. Quatre per Quatre i comerciants de la ciutat, es tornarà a representar sota la direcció de Frederic Roda al Teatre de Ponent els dies 26, 27  i 28 de maig, i 2, 3 i 4 de juny.

Alhora, que l’obra de Rusiñol ha inspirat la imatge de la campanya Per l’abril lletres mil que ha confeccionat la dissenyadora Clara Sáez inspirant-se en el format d’auca i el quadre de costums, creant una col·lecció de 4 postals col·leccionables que mostren la quotidianitat de la lectura:


Per més informació de les accions de SANT JORDI 2017, consulteu els següent enllaços:

Sant Jordi a Granollers

Programa de Sant Jordi

Programació infantil de Sant Jordi

Bases del concurs d’Instragram #jollegeixoa

I seguiu-nos a INSTAGRAM > https://www.instagram.com/grancentregranollers