GRAN CENTRE GRANOLLERS CONVIDAT AL – AMIC (ASSOCIACIÓ DE MITJANS D’INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ DE CATALUNYA)

GRAN CENTRE GRANOLLERS CONVIDAT AL – AMIC (ASSOCIACIÓ DE MITJANS D’INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ DE CATALUNYA)

Moltes gràcies a la AMIC (ASSOCIACIÓ DE MITJANS D’INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ DE CATALUNYA) i en especial al guardonat Ramón Torrents del diari SomGranollers per convidar, divendres 14/6/2019, Gran Centre Granollers en el seu Dinar d’Assemblea Anual a l’ Hotel Ciutat de Granollers de Granollers.
 
Gran Centre Granollers va ser l’encarregat de preparar un pac de Benvinguda i uns obsequis que es vàrem sortejar al final de dinar a tots els assistents de l’Assemblea (gairebé 150 persones de 350 mitjans d’Informació i Comunicació de Catalunya.
Hem tingut el plaer, de compartir taula i bones xerrades com sempre amb PIMEC Valles Oriental.
 
Les intervencions del director Ramón Grau d’ AMIC , el Conseller de la Generalitat Catalunya. Jordi Puigneró i Ferrer i l’Alcalde de l’ Ajuntament de Granollers Josep Mayoral han posat de manifest la gran importància i responsabilitat que tenen els mitjans locals i de proximitat en la defensa de la llibertat i rigorositat informativa local, fet que comparteix #GranCentreGranollers en l’àmbit del Comerç.
 
Enhorabona per la bona salut que gaudeix l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació AMIC i per la gran feina que feu.
 
Seguim.