ACTE AGRAÏMENT PATROCINADORS XICS DE GRANOLLERS

ACTE AGRAÏMENT PATROCINADORS XICS DE GRANOLLERS

 El 3 de novembre Gran Centre assistirà a l’acte commemoratiu de la Colla dels Xics de Granollers com a patrocinador i col·laborador!

 

Qui són?

 

Els Xics de Granollers van néixer el 1.991, fruit d’una juguesca en el marc de la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers: veure qui era capaç d’alçar un castell.

Després d’aquella experiència es va decidir seguir amb aquell projecte i arrelar els castells a la ciutat de Granollers i al Vallès Oriental on l’experiència amb el món casteller abans era pràcticament nul·la. Tanmateix, l’esforç de tota la colla en donar-se a conèixer i a fer entendre els castells a la ciutat va fer que la progressió de la colla fos constant i ràpida en els seus inicis així com l’interès i coneixement del públic vallesà anés creixent també.

 

Com a patrocinadors de la colla dels Xics de Granollers, el logo de Gran Centre surt a les seves samarretes. El dia de la diada dels Xics, els associats de Gran Centre trauran el seu Domàs als balcons i aparadors dels seus negocis.