Estudis de residus comercials a Granollers

Estudis de residus comercials a Granollers

Després de recollir la demanda del comerç de Granollers per l’increment de les taxes de residus de la ciutat de Granollers, el passat dimecres 21 de setembre Gran Centre es va reunir amb l’Ajuntament de Granollers i les diferents associacions de comerç de la ciutat, per posar-hi una solució.

La resposta d’aquesta demanda per part de l’Ajuntament de Granollers ha estat la contractació d’un estudi de residus comercials de Granollers, per tal d’aconseguir un pagament més just per la generació de residus de cada establiment i arribar a un repartiment just de les taxes de residus que genera el comerç de la ciutat.

És per això, que des de Gran Centre Granollers, busquem a 120 comerços voluntaris per formar part d’aquest estudi de generació de residus.

Aquesta prova pilot consta d’un estudi de 15 dies, concretament des del 3 d’octubre i tot el mes de novembre, on s’adjudicarà un educador de residus per ajudar a dur a terme l’activitat de manera correcta. Aquest estudi és de cost 0.

➡️ Si estàs interessat, escriu a info@grancentre.com i nosaltres ens posarem en contacte per tal que puguis dur a terme l’estudi.

📲 Per més informació, consulta al blog del nostre web a www.grancentre.com

Tots i totes som part del canvi ♻️

 

L’Isabel, la presidenta de Gran Centre es va reunir el passat 23 de setembre amb Ràdio Granollers per explicar com va anar la reunió amb l’ajuntament de Granollers i les diferents associacions de comerç de la ciutat. En l’entrevista es parlava sobre l’importància d’aquesta taxa per la gran generació de residus al municipi de Granollers. L’últim estudi es va realitzar l’any 2008, llavors per això s’ha demanat realitzar un nou estudi i 120 comerços voluntaris per veure com funciona a dates d’ara la generació de residus. El que es vol aconseguir és poder regular l’import de la taxa i que pugui ser més justa per a tots els comerços.

Pots veure l’entrevista sencera al següent enllaç:

https://radiogranollers.alacarta.cat/la-informacio-de-serveis/capitol/punt-informatiu-09-30-23-09-2022